Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini UAU! Andreea Esca, mai dezbrăcată ca niciodată. A dansat în bustieră și colanți pentru fanii ei

Imagini UAU! Andreea Esca, mai dezbrăcată ca niciodată. A dansat în bustieră și colanți pentru fanii ei
Andreea Esca e una din vedetele autohtone  care ține să fie aproape de fanii ei tot timpul. Ea împărtășește cu aceștia multe din detaliile vieții ei de zi cu zi.

În acest weekend vedeta Știrilor PRO TV a decis să apară în fața fanilor ei, care, numeric, se apropie de 615.000, mai dezbrăcată ca niciodată. Vedeta cu o siluetă generoasă a apărut mai dezbrăcată ca niciodată. Cu un corp atent lucrat în sesiunile de sport, Andreea Esca nu are nicio problemă să se arate lumii în colanți și bustieră. Și chiar îi face plăcere.

Ea a postat pe InstaStory un clip în care se filmează în oglinda unui studio de pilates, în timp ce dansează unduindu-și perfect trupul. În vârstă de 50 de ani, Andreea Esca poate rivaliza cu alte vedete de vârsta ei din lume, cu un trup de invidiat și o formă fizică de zile mari.

Andreea Esca dansează, în colanți, pentru toți fanii

Andreea Esca împărtășește fanilor că a revenit la o mare dragoste, antrenamentul de pilates, cunoscut pentru eficiența lui.

Andreea Esca s-a apucat de pilates șio le dansează fanilor ei

Pilates este un tip de sport inventat de către practicantul de bobybuilding german Joseph Hubertus Pilates în urmă cu peste 100 de ani. Pilates constituie un antrenament modern de fitness care poate fi executat de oricine, este util pentru tonifiere, întreținere, dar prezintă beneficii și pentru persoanele care au nevoie de recuperare fizică.

Câte tipuri de exerciții pilates există

Stott Pilates: exerciții care se bazează mult pe antrenarea coloanei și pe tehnicile de respirație, îmbunătățind postura, echilibrul și flexibilitatea;
Pilates Cadillac: exercițiile de acest tip se fac folosind un aparat special, numit Cadillac, antrenând anumite grupe de mușchi;
Winsor Pilates: combină antrenamentele ușoare cu exercițiile cardio, având rol în arderea rapidă a caloriilor;
Reformer Pilates: aceste exerciții se practică folosind aparatură specializată și ajută la creșterea flexibilității și puterii;
Mat Pilates: exerciții pentru care se folosesc saltelele și alte echipamente speciale, fiind unul dintre cele mai răspândite tipuri de exerciții pilates.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre