Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Cristoiu, un bărbat gelos, care și-a pândit iubitele. Care e cea mai mare abilitate a celebrului jurnalist

Ion Cristoiu, un bărbat gelos, care și-a pândit iubitele. Care e cea mai mare abilitate a celebrului jurnalist
Chiar dacă pare la prima vedere inabordabil, Ion Cristoiu poate fi și un tip simpatic. Care a trăit multe povești de iubire.     

Într-o ediție specială a podcastului Cristache & Cristoiu, fondatorul Evenimentului Zilei, ziaristul cel mai cunoscut din România, a vorbit despre relațiile sale de iubire. Care au fost extrem de intense și, povestite de Ion Cristoiu, foarte simpatice. Asta pentru că jurnalistul le pune pe fetele pe care le plăcea să vină la întâlnire cu un material scris. Iar dacă nu era ceea ce trebuie, atunci însuși ziaristul le scria.

“Nu era vorba de îndrăgostit, ci pentru că mă făceam de râs”

„Deși am avut și relații în redacții, întotdeauna le-am pus în paranteze. Îi spuneam la întâlnire să vină în mână cu materialul. Dacă era slabă, i-l scriam eu. Este o disociere uluitoare la mine. (…) Nu era vorba de îndrăgostit, ci pentru că mă făceam de râs. E vorba de faptul că în orice redacție se știe și atunci ăia încep să se ascundă”, a spus Ion Cristoiu.

“Pe mine m-a preocupat să știu dacă e cu altul sau nu”

De asemenea, Cristoiu spune că a vrut mereu să știe dacă o femeie e într-o relație doar cu el, sau mai are și un alt bărbat de rezervă. Iar dacă afla că nu e singurul în inima ei, o uita pe loc. „Întotdeauna când eram tânăr, o să râdeți, vă fac o mărturisire, în relațiile cu femeile, și au fost destul de complicate, pe mine m-a preocupat să știu – dacă e cu altul sau nu.

În momentul în care am aflat, am evacuat persoana aia din gândurile mele. Nu mai exista. În general, în relația bărbat-femeie, mai ales la femei, în momentul în care ea începe să se desprindă de tine, e o lecție frumoasă și se duce spre altul, nici ea nu știe. E un moment de mare ambiguitate în care ea nu s-a decis.

“Dar eu, pentru că sunt om foarte lucid, am trăit într-o permanentă luciditate”

Și acela este momentul cel mai primejdios. Este momentul în care ea se ascunde, momentul în care ea își schimbă viața. Dar eu pentru că sunt om foarte lucid, am trăit într-o permanentă luciditate, eu sunt la pândă. Până aflu. Problema e că nici ea nu e vinovată, pentru că nici ea nu știe. (…)

Foto: Ion Cristoiu împreună cu Doina Diaconu (stânga) și Ileana Lucaciu

Soția mereu îmi reproșează că uit ușor. În momentul în care s-a terminat o poveste la mine, nu mai există”, a mai spus publicistul.

De altfel, Cristoiu susține că abilitatea este cea mai mare calitate a sa.

Ion Cristoiu este căsătorit de peste 20 de ani cu Doina Diaconu, fostă jurnalistă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre