Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Columbeanu și frățiorul chinez, excursie de lux la Las Vegas. Monica Gabor i-a urcat într-un avion privat

Irina Columbeanu și frățiorul chinez, excursie de lux la Las Vegas. Monica Gabor i-a urcat într-un avion privat
La 15 ani, fiica lui Irinel Columbeanu este deja învățată să poarte accesorii de lux. Același lucru îl putem spune și despre fratele ei vitreg, fiul lui Mr. Pink. Cei doi puști  cresc într-un adevărat palat și au parte de experiențe destinate doar bogaților.

Monica Gabor și-a luat copiii și a plecat de lângă Mr. Pink, la bordul unui avion privat. Cei trei au fost însoțiți de alte persoane influente din America.  Evenimentul a apărut și la știri, iar Monica, ce e prezentată de americani drept „model”, apare însoțită de cei doi copii,  pe pista aeroportului. Mr. Pink lipsește din peisaj. În filmare,  Monica îl îmbrățișează afectuos pe Pink junior. De altfel, e cunoscut faptul că ei au o relație specială.


Ținându-și copiii cu câte o mână, Monica Gabor a urcat în avionul privat, care a decolat cu destinația Las Vegas. Alături de ei, în avion s-a aflat omul de afaceri Firoz Moendir, promotorul unor băuturi și condimente naturiste. De asemenea, ei au fost însoțiți de încă un cuplu.

Geantă Hermes pentru puștoaica de 15 ani

Mândră de copiii ei, Monica Gabor a ținut să ni-i arate. Cel mai mult a fotografiat-o pe fiica sa, Irina. La 15 ani, aceasta are trup de model, e înaltă și știe să se îmbrace și să se accesorizeze.

Pentru vizita în Las Vegas, în timp ce mama și-a pus la braț o poșetă Gucci, adolescenta a optat pentru o geantă mai mare, de culoare fucsia, de la Hermes. A asortat geanta în culoarea tinerească cu un outfit negru complet. De altfel și Monica s-a îmbrăcat tot în negru, pentru această deplasare.

Așa cum am mai scris, poșetele Hermes pot ajunge să valoreze sume colosale.  De exmplu, în „vremurile bune”, Anamaria Prodan a primit cadou de la Laurențiu Reghecampf una care valora aproape 300.000 de dolari.

Fiul lui Mr Pink. Avea și el un rucsac de  la un brand cunoscut și, din înregistrarea postată de mama lui vitregă, părea extrem de încântat că pleacă în excursie.

Sursa foto – video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre