Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur vrea să cucerească și Emiratele Arabe, după America. A făcut deja pași mari

Iulia Vântur vrea să cucerească și Emiratele Arabe, după America. A făcut deja pași mari
Iulia Vântur își vede roadele muncii și de curând a dat vestea care i-a bucurat mult pe cei care o iubesc. Artista cucerește acum și publicul din Emiratele Arabe.

Invitată în două emisiuni importate din Emiratele Arabe, „Dubai One” și „Lovin Dubai”, Iulia Vântur a dat o veste neașteptată. Publicul e cucerit total.

Vedetă în România, Iulia Vântur i-a uimit pe americani cu concertele sale, iar acum cucerește publicul din Emiratele Arabe. Artista a fost invitată în două emisiuni de prestigiu din Dubai, unde a spus, bucuroasă, că este fericita posesoare a unei case în Emiratele Arabe.

Iulia Vântur cucerește și publicul din Dubai

„Recent, am avut un show”

„Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă, de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show.”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „One Dubai”. I

ulia a fost în Dubai și în februarie, la un festival celebru, unde s-a bucurat enorm când s-a întâlnit cu vechiul său coleg de la emisiunea „Dansez pentru tine”, Mihai Petre.

„Am trei acte de identitate”

În emisiunea lui Cătălin Măruță unde a fost invitată cu ceva timp în urmă, Iulia Vântur a mărturisit că are trei acte de identitate: pentru România, India și Dubai. “Am două case (în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai.

Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Da, am ID de rezidență în India. Nu sunt flotantă, sunt stabilă. Un fel de Green Card. Pot să îmi iau cetățenie. Nu îmi doresc să am alta decât cea de româncă. Sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a spus vedeta în emisiunea amintită.

Iulia și-a cumpărat și casă în Dubai

În 2022, Iulia a uimit America

Martie 2022 a fost o lună specială pentru Iulia Vântur, care a cântat în America alături de celebrii Guru Randhawa și Kanika Kapoor. A strălucit în concerte la New York și Los Angeles, unde fanii au fost pur și simplu în delir să-și vadă idolul. Fanii Iuliei au trebuit să bage mâna adânc în buzunar pentru a sta față în față cu artistă, pentru concertul de la Los Angeles, prețul unui bilet ajungând la suma de 1500 de dolari.

Salman Khan are casă într-unul dintre cele mai înalte turnuri din Dubai

Pe lângă superbele sale case de vacanță scumpe și un apartament triplex, iubitul Iuliei, Salman Khan deține, potrivit unui raport al Times of  India și o casă într-unul dintre cele mai înalte turnuri din Dubai, The Address Downtown.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre