Simona Ionescu / Redactor Șef

Iuliana, sora Nicoletei Luciu, sucește mințile bărbaților. Foto

Iuliana, sora Nicoletei Luciu, sucește mințile bărbaților. Foto
Iuliana Luciu arată cu adevărat spectaculos și nu trece o zi în care să nu primească complimente. Cum reușește să se mențină în formă.

La 34 de ani, Iuliana Luciu rupe gura târgului. Sora Nicoletei Luciu rămâne aceeași bombă sexy, după care toți domnii întorc privirea.

Iuliana, sora Nicoletei Luciu, sucește mințile bărbaților. Foto

Dacă Nicoleta Luciu nu mai e nimic din ce a fost odată, sora ei, Iuliana, e fenomenală. Cu un trup de gazelă, tânăra s-a afișat în costum de baie pe rețelele de socializare. În fotografia postată, Iuliana pare o zeiță a mării, iar costumul îi pune în evidență trupul apetisant. „Mă lupt cu valurile… 1-0 pentru valuri, deocamdată!”, a comentat frumoasa vedetă.

Mesaje pe bandă rulantă de la fani

Bineînțeles că fanii au fost în culmea fericirii și complimentele au început să curgă, aceștia comparând-o cu o sirenă și o ispită sexy. ”N-are cum! 10-0 pentru tine… Valurile sunt doar asa de peisaj!”, Absolut minunată”, ”Superbă”, ”O sirenă la malul mării”, ”Aceasta este o sirenă”, ”Ispită sexy”, au fost câteva dintre comentariile acestora.

A făcut echipă cu Margherita de la Clejani la Asia Expres

Iuliana Luciu s-a bucurat de aventura vieții atunci când a participat la emisiunea ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu o altă frumusețe, Margherita de la Clejani. Din păcate, cele două au fost nevoite să plece din emisiune după ce fiica Vioricăi de la Clejani a acuzat probleme de sănătate. Pentru Iuliana rămâne însă un moment pe care nu-l va uita niciodată și îl va povesti nepoților.

„Ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta”

Inițial, la show trebuia să participe alături de Nicoleta Luciu, dar din păcate nu s-a mai putut. Iuliana spune că a fost extrem de tristă, însă visul i s-a împlinit un an mai târziu. “Povestea despre care le voi povesti nepoților (sper că o să ajung și acolo) este una pe care o trăiești o dată în viață.

Aventura despre care vreau să vă povestesc este cea trăită la Asia Express. Pentru început ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta pe un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Din păcate, ne-am retras pe ultima sută de metri cu părere de rău. Am fost tristă și m-am gândit că nu o să mai am ocazia să trăiesc emoțiile show-ului…

La un an după, am primit un telefon de la Producție și am fost întrebată dacă vreau să merg în următorul sezon. Eram atât de fericită că am rămas blocată preț de câteva secunde, după care am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie. De data asta traseul era prin Sri Lanka și India, destinații care nu fuseseră niciodată pe lista mea de călătorie. Colega mea de această dată fiind Margherita”, a povestit Iuliana pentru doinitaoancea.ro.

Sursă foto: instagram, antena1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre