Simona Ionescu / Redactor Șef

Jean de la Craiova, despre prima întâlnire cu soacra. Artistul se pregătește de nunta de argint

Jean de la Craiova, despre prima întâlnire cu soacra. Artistul se pregătește de nunta de argint
De 28 de ani, Jean de la Craiova iubește aceeași femeie, din tot sufletul și cu toată ființa sa. Chiar dacă recunoaște că „ochii văd, inima cere” și a mai călcat greșit, familia rămâne familia. Povești amuzante despre cea mai minunată soacră.

Jean de la Craiova face parte din categoria ginerilor iubiți de soacre. Artistul se laudă cu mama soției și spune și cum a fost prima întâlnire cu mama partenerei de viață.

Iubibil de când se știe, Jean de la Craiova i-a făcut soacrei impresie bună de la prima întâlnire, când își amintește că „m-a așteptat cu masa pusă, cu ciorbă de perișoare”. Bărbat hotărât, i-a spus soacrei că are gânduri serioase cu fiica ei și de atunci s-a închegat una dintre cele mai frumoase familii.

„Mă iubește soacra foarte tare”

Mai mult, o perioadă au locuit la părinții Paulei, până când soția a început să-i facă morală „că ce fel de cântăreț sunt dacă stau la soacra mea. Eu chiar mă obișnuisem. Mă iubește soacra foarte mult”. Dar observația soției l-a motivat pe Jean de la Craiova, care s-a apucat de strâns bani și și-a făcut casa visurilor sale.

„Eram și eu gelos atunci, acum nu mai sunt”

Jean de la Craiova și soția

După 28 de ani de relație, timp în care „am crescut împreună”, Jean de la Craiova și soția se pregătesc de nunta de argint „la anul sau anul acesta, să vedem cum cade și când e”. El nu poate uita cum soția care a fost balerină, a renunțat „pentru că era prea bună și prea frumoasă”.

Și recunoaște că a fost foarte gelos și nu ar fi suportat ca cineva să o privească cu alți ochi pe aleasa inimii sale. Chiar dacă recunoaște că a mai călcat strâmb pentru că „ochii văd, inima cere”, familia a rămas familie. Și-apoi, cum să se supere soția pe Jean, căruia îi place să „amuz, să giugiulesc”, să fie mai șugubăț? „Tu ești un scut al familiei. Tot ce e greu, ia-l tu în piept și strecoară ce e bun, aruncă dragoste și frumusețe familiei”, mărturisește artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre