Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez și Ben Affleck au casa vraiște. Reședința cea nouă e imensă și are o parcare pentru 80 de mașini. Foto

Jennifer Lopez și Ben Affleck au casa vraiște. Reședința cea nouă e imensă și are o parcare pentru 80 de mașini. Foto
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit, în sfârșit, casa visurilor. Au plătit cu bani gheață o vilă de 60,8 milioane de dolari în Beverly Hills, California. Acum sunt în plină mutare.

S-au terminat căutările pentru casă. Jennifer și Ben au găsit ce și-au dorit. E vorba de o casă de 46.000 de metri pătrați, cu 12 dormitoare și 24 de băi, pe Wallingford Drive.

A fost listată pentru închiriere la 300.000 de dolari pe lună

Proprietatea, situată pe un teren de 5,2 acri, a fost scoasă ultima dată la vânzare la începutul lunii mai pentru suma uriașă de 75 de milioane de dolari. Dar casa a fost listată intermitent din 2018. Atunci a ajuns pe piață pentru 135 de milioane de dolari. Casa a fost dezvoltată de Gala Asher, un dezvoltator din Los Angeles. Înainte ca Jennifer și Ben să bată palma, proprietatea a fost listată pentru închiriere la 300.000 de dolari pe lună.

Jennifer Lopez și-a găsit casa visurilor

Casa are vedere la munte

Cunoscută sub numele de Wallingford Estate, casa se mândrește cu vedere la munte. De asemenea, are un complex sportiv descris din anunț ca fiind „unicat”, care include un complex sportiv acoperit cu baschet, pickle ball, o sală de gimnastică, un ring de box și un lounge sportiv.

Muncitorii lucrează de zor pentru a termina mobilatul

Proprietatea are un penthouse de 5000 de metri pentru oaspeți

Reședința se află la doar câteva minute de emblematicul hotel Beverly Hills și la 20 de minute de aeroportul privat Van Nuys, Ca să nu piardă timp cei doi când vor să plece în alte locuri dinn lume. De asemenea, proprietatea este dotată cu un penthouse suplimentar pentru oaspeți de 5.000 de metri pătrați, o casă de îngrijitor și o casă de pază cu două dormitoare.

Printre alte facilități se numără un garaj pentru 12 mașini, o parcare pentru 80 de mașini, o piscină imensă și un teren foarte mare. Potrivit informațiilor oferite de House Beautiful.com, în acea zonă locuiesc și alte celebrități, vecin cu Jennifer fiind John Mayer, un nume important în industria muzicală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre