Simona Ionescu / Redactor Șef

Jojo s-a împrietenit cu operațiile estetice! Ultima ei apariție a lăsat lumea cu gura căscată! FOTO

Jojo s-a împrietenit cu operațiile estetice! Ultima ei apariție a lăsat lumea cu gura căscată! FOTO
Actrița Cătălina Grama, cunoscută și „Jojo” a început timid în arta înfrumusețării, apelând la medicul estetician într-un mod discret. În ultima vreme însă, parcă medicul e mai prezent în viața ei.

Jojo a profitat din plin de mâna chirurgului și a apărut în public cu un aspect total schimbat. De la bust la buze, artista e alt om.

„Sambata frumoasa dragii mei! Noi ne-am costumat de Halloween deja! A fost ideea Zorei si ne vedeti in stories. Printre picaturi incerc sa repet pentru @tecunoscdeundeva.oficial. Sper sa si reusesc! Voi ce planuri aveti pentru azi?”, a transmis Jojo fanilor săi de pe Instagram, atașând o poză WOW! CU un bust generos și buze mari, voluptoase, Jojo nu mai arată ca la începuturile carierei sale sau ca atunci când făcea parte din producția umoristică Divertis.
Jojo este o persoană mult mai îndrăzneață astăzi, decât era la începutul carierei, chiar dacă atunci ea a acceptat să pozeze chiar și pentru celebra revistă pentru bărbați, Playboy. Acum, soția lui Paul Ipate e decisă să se axeze pe senzualitate și look provocator, astfel că a apelat la medicul estetician pentru a-și ajuta buzele, pomeții, bustul și sunt evidente și intervențiile injecțiilor cu botox pentru eliminarea ridurilor de expresie.
În ultimele imagini publicate pe conturile sale de social media, Jojo apare în costume mulate, cu machiaj puternic și cu toate aceste schimbări radicale ale chipului, iar fanii sunt foarte încântați.

Cum a început aventura ei cu operațiile estetice? Ne-a spus mai demult tot Jojo, scriind pe Instagram, în luna iunie a.c., povestea suferinței ei.

„Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stangă a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile și fața în același timp). Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibula mai proeminentă pe partea stangă și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat). Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ți-ai mări maxilarul?!? Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună” pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp. Așadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu știu ce filtru ( pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-vă că niciun om normal la cap nu și-ar mari maxilarele. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stangă. Așa că… vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toții avem defecte mai mult sau mai puțin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corecta”, a spus Cătălina Grama pe Instagram.

Cine credeți că și-a mai făcut operație la sâni? Nu veți ghici…E bărbat!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre