Kanye West și soția Bianca Censori, apariție șocantă în Italia. Femeia s-a plimbat aproape dezbrăcată

Kanye West și soția Bianca Censori, apariție șocantă în Italia. Femeia s-a plimbat aproape dezbrăcată
Kanye West a fost surprins într-o nouă iportază șocantă din punct de vedere stilistic, alaturi de partenera sa, Bianca Censori, la Roma. Rapperul în vârstă de 46 de ani - care tocmai a cântat alături de Travis Scott - a fost văzut admirându-și iubita mult mai tânără, în vârstă de 28 de ani, care a defilat pe stradă aproape dezbrăcată.

Kanye West și iubita sa Bianca Censori au reușit să șocheze lumea, în Italia, după ce femeia s-a plimbat aproape dezbrăcată pe stradă. Artistul născut în Chicago a fost îmbrăcat în negru, purtând o jachetă și pantaloni, în timp ce a renunțat la încălțăminte. Bianca, care provine din Australia, a făcut o demonstrație de asumare corporală, și a atras toate privirile în ansamblul care i-au expus de-a dreptul pieptul și posteriorul. Ea a renunțat la bijuterii, cu excepția inelelor, în timp ce se plimba prin orașul italian într-o pereche de pantofi cu tocuri albe din piele lăcuită.

De când au ajuns în Italia, aparițiile vedetelor sunt șocante. Bianca Censori iese pe stradă în dress-uri transparente

„Sosia lui Kim Kardashian” și-a dezvăluit bustul amplu într-un body tanga extrem de adânc, îmbrăcat pe sub o pereche de dress-uri de culoare albă, extrem de transparenți, ceea ce a făcut-o să fie, practic, dezbrăcată. Pentru a reduce la minim costurile cu accesoriile de modă, iubita lui Kanye, care e numită „copia fostei neveste” a acestuia, Kim Kardashian, și-a acoperit părul cu o altă pereche de dress-uri, de această dată de culoare nud. Censori și-a pus în evidență trăsăturile uimitoare cu un machiaj puternic conturat.

Bianca Censori, iubita lui Kanye West, s-a plimbat aproape dezbrăcată

Bianca Censori s-a alăturat echipei Yeezy în noiembrie 2020 și este trecută pe pagina sa de LinkedIn ca șefă de design pentru brand. Femeia de afaceri a crescut în Melbourne și a obținut o diplomă în arhitectură la o universitate din această localitate. În perioada în care era studentă, Bianca și-a înființat propria afacere, Nylon’s Jewellery. Demersul a început cu o prietenă pe nume Irene, care a creat pentru ea și pentru prieteni coliere și brățări realizate cu cristale Swarovski.

Mai târziu au realizat că există potențial pentru a se extinde la un magazin.

După absolvire, Bianca a devenit pentru scurt timp consultant în design, înainte de a începe să lucreze în arhitectură timp de trei ani. Apoi a urmat un masterat în capitala Australiei între 2019 și 2020, înainte de a se muta la Los Angeles pentru a lucra la Yeezy, arată Daily Mail.

Căsătorie pusă sub semnul întrebării

Kanye și-a onorat partenera cu lansarea, în decembrie 2022, a piesei Censori Overload – un joc de cuvinte pornind de la numele de familie al Biancăi. În ianuarie, anul acesta, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, dar s-a speculat că nu este o căsătorie legală.

Kanye, care a suferit o lovitură pentru statutul său social și profesional după ce a făcut comentarii antisemite în toamna anului trecut, a lucrat intens pentru a reveni în grațiile publicului.

Anul trecut, Ye a fost interzis pe Twitter, denunțat de celebrități, și a pierdut o serie de contracte profitabile. Gap, Balenciaga, reprezentanții săi de la CAA, Foot Locker și Adidas au tăiat toate legăturile cu el. Însă acest lucru nu a afectat cererea pentru produsele sale, Yeezy.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre