Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Middleton era tristă în școala primară. Ce îi făceau colegele

Kate Middleton era tristă în școala primară. Ce îi făceau colegele
Ducesa de Cambridge are acum o viață perfectă, dar nu a fost întotdeauna așa pentru ea, potrivit expertului regal Katie Nicolls. Kate Middleton era tristă în școala primară.

Datorită succesului uriaș pe care părinții lui KateMiddleton l-au avut în afaceri, aceasta a putut să meargă la câteva școli de prestigiu încă din copilărie. În prima parte a vieții, Kate a mers la școala St. Andrew, urmând ca mai apoi să urmeze cursurile școlii de fete Downe House. După ce a terminat școala, a dorit să urmeze cursurile Colegiului Marlborough, același colegiu pe care l-a urmat și Prințesa Eugenia.

Kate este căsătorită de 10 ani cu prințul William și împreună au trei copii: George, Charlotte și Louis. Mai mult decât atât, Kate ar putea deveni regină într-o zi, atunci când William va fi încoronat rege după tatăl său, Charles. 

Biograful regal Katie Nicolls însă a povestit că ducesa nu a fost mereu populară, ba chiar din contră. Se pare că în școala primară aceasta era luată în râs de câtre colegele ei. Ducesa de Cambridge a fost chinuită la internatul de fete Downe House și foștii ei colegi de clasă pot susține afirmațiile, spune Nicolls. 

Kate Middleton era tristă în școala primară. Colegele râdeau de ea

Când era mică, Kate a participat la cursurile de la Downe House, un internat din Berkshire, unde fiecare fată era competitivă și multe aveau tulburări de alimentație, a spus biograful. „Fiecare vrut să fie cea mai bună, cea mai potrivită, cea mai frumoasă. Cred că Kate a fost tristă de la început”, a spus fosta colegă de școală a lui Kate, Emma Sayle.

Ducesa este celebrată acum pentru eleganța ei, dar pe atunci se remarca prin faptul că era slabă și cu un cap mai înaltă decât celelalte fete, transmite RSVP Live. Era, de asemenea, nouă, după ce s-a alăturat școlii la 13 ani și a pierdut doi ani de legătură, ceea ce a fost agravat de faptul că era doar la cursurile de zi, nu rămânea acolo să doarmă.  „Fiind deosebit de zveltă și cu un cap mai înaltă decât colegii ei, s-a remarcat din motive greșite și a fost tachinată pentru că este tâmpită și slabă”, a spus Nicholls.

După ce lui Kate i s-a spus în esență că este „prea sensibilă” de către oficialii școlii, a ajuns să plece și să se mute în altă școală. „S-ar putea să se fi simțit ca un pește scos din apă sau, din nefericire, că nu se află în locul potrivit”, a spus directorul școlii Cameron.

Foto: Facebook

Primul cântăreț român care mărturisește cu cine împarte patul și cu cine a avut relații amoroase

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre