Kate Middleton nu se mai descalță de cizmele ei rezistente la apă. A lansat o modă printre celebrități

Kate Middleton nu se mai descalță de cizmele ei rezistente la apă. A lansat o modă printre celebrități
Kate Middleton se numără printre numeroșii fani celebri ai cizmelor Blundstone. Acestea sunt accesibile și fac parte din marea familie a stilului „chelsea boots”, fiind, pe lângă extrem de confortabile, rezistente la apă. De două ierni deja, prințesa nu mai iese din casă fără ele.

La urma urmei, popularitatea omniprezentului brand de cizme se extinde chiar și la cercurile de top, toată lumea, de la Daisy Edgar-Jones la Kate Middleton, toate vedetele au purtat încălțămintea aceasta extrem de populară de mai multe ori. Prințesa de Wales însă a lansat o modă. Pentru că e mereu încălțată în aceste cizme care se vând cu mai puțin de 200 de dolari perechea, atunci când petrece timp liber, relaxat, cu soțul ei, prințul William, ori cu copiii. De asemenea, a fost văzută în celebrele deja ghete inclusiv la evenimente oficiale.

Prințesa poartă de două ierni aceleași cizme confortabile

Designul axat pe durabilitate al ghetei clasice, care are piele impermeabilă și o talpă intermediară amortizantă, a fost tot cea avea nevoie garderoba lui Kate  Middleton. Aceasta a purtat în trecut, de foarte multe ori, aceeași pereche de cizme înalte, din studenție. A venit însă momentul să treacă la o încălțăminte mai scurtă și mai ușor de manevrat. Altfel, prințesa e cunoscută pentru faptul că nu face risipă de bani și optează deseori pentru branduri accesibile, așa cum a făcut și de această dată.

Prințesa de Wales și-a arătat prima dată noile cizme preferate, de culoare maro în timp ce făcea cumpărături la magazinul universal Peter Jones din Londra în februarie 2022. În aceeași lună le-a încălțat din nou pentru a se întâlni cu copiii dintr-o grădiniță din pădure în timpul unei vizite în Danemarca. Au mai urmat și alte purtări. Anul acesta, aceeași pereche de cizme a fost purtată de cel puțin două ori, numai în luna februarie, prințesa combinându-le cu tricotaje confortabile și denim, pentru a face față cu brio vremii de iarnă cu stil.

Stilul adoptat de prințesă, cu aceste cizme, este, de asemenea, un hit printre celebrități precum Emma Watson și Daisy Edgar-Jones. Popularitatea încălțămintei se extinde până la Paris (sau cel puțin „Emily in Paris”), deoarece Lily Collins deține și o nuanță similară a modelului, încă din 2021, arată Page Six.com.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre