Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurette a rupt tăcerea. Iată ce s-a petrecut între ea și Ion Țiriac

Laurette a rupt tăcerea. Iată ce s-a petrecut între ea și Ion Țiriac
A oscilat mereu între relații și depresii și a susținut că nu îi place să fie mințită și înșelată. A fost iubita fotbalistului Magaye Gueye și se spune că ar fi avut o relație și cu Ion Țiriac.

Cu miliardarul Ion Țiriac, vedeta din showbiz a fost surprinsă de multe ori la braț și nu s-a ferit să vorbească despre el. Iată din ce trăiește acum frumoasa Laurette.

Să stea lângă Ion Țiriac, Laurette a recunoscut că a fost foarte frumos și că orice femeie și-ar dori  acest lucru, iar pentru ea a fost o adevărată onoare. „Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că e foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac.

„Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”

Și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, mărturisea Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Laurette se bucură de plimbările pe Coasta de Azur

Lucrează la un salon de masaj

De doi ani însă, Laurette s-a mutat la Paris ca să fie alături de iubitul fotbalist. Dar astrele nu s-au aliniat, cei doi s-au despărțit, iar acum mulatra lucrează la un salon de masaj. Nu e tocmai locul de muncă la care a visat, dar nici nu se plânge.

Cu Magaye a rămas în relații bune, dovadă că și acum locuiește alături de fiica sa în casa atacantului care a fost găsit dopat cu cocaină la Dinamo. „Eu m-am obișnuit, sunt foarte bine, sunt foarte liniștită. Mi-am făcut prieteni noi. Mi-am făcut cunoștințe. Ies ori de câte ori am timp în oraș. Momentan lucrez la un centru de spa. Este mai mult o școală de masaj și întreținere corporală. Este una dintre cele mai cunoscute școli.

„Suntem tot timpul într-o vacanță”

Nu, nu m-am mutat, tot aici stau, pentru că ne-am obișnuit, suntem în centru. (…) Suntem tot timpul într-o vacanță, ca să zic așa, pentru că orice ai face în Paris, în fiecare zi, ai câte ceva nou de făcut și te simți ca în vacanță. Fetiței mele îi place și nu îi place. Se obișnuiește. Acum pe perioada verii este la mama. Este în vacanță”, a mai spus Laurette pentru Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre