Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonardo DiCaprio, notat pentru performanțele în dormitor. O fostă iubită a scăpat „porumbelul”

Leonardo DiCaprio, notat pentru performanțele în dormitor. O fostă iubită a scăpat „porumbelul”
Leonardo DiCaprio a ajuns subiect de bârfă pe internet și a fost notat pentru performanțele în dormitor. Totul a pornit de la o fostă iubită care este și ea actriță.

În timp ce actrița Julianne Hough, în vârstă de 32 de ani, și DiCaprio, în vârstă de 46 de ani, nu au confirmat niciodată în mod public că au fost un cuplu, un articol din revista Star Magazine din 2013 susține că faimoasa pereche a fost văzută cândva „confortabilă” la Coachella. Așa se pare că a ajuns Leonardo DiCaprio să fie notat pentru performanțele sale din dormitor. 

Julianne Hough

„Au cochetat non stop”, a declarat atunci un spion publicației. „Își puneau mâinile peste cap. La un moment dat, i-a șoptit ceva la ureche și a sărutat-o rapid pe obraz. Au fost atât de absorbiți, încât i-au ignorat pe toți ceilalți din jurul lor”, povestea sursa la vremea respectivă. 

Leonardo DiCaprio, notat pentru performanțele în dormitor. Nepoata actriței a zis totul pe Tik Tok

Așa s-a ajuns ca abilitățile romantice ale lui DiCaprio să fie puse la îndoială. Nepoata lui Jullianne Hough a dezvăluit pe Tik Tok la începutul lunii că star-ul din Titanic nu este chiar grozav la pat. „Mătușa mea s-a culcat cu Leonardo DiCaprio”, susținea nepoata adolescentă a lui Julianne Hough, Star, pe aplicația de socializare la începutul acestei luni. „Se pare că totuși nu este bun la pat.”

Julianne Hough alături de Nina Dobrev

Tânăra a pus în discuție talentele romantice ale legendarului actor ca răspuns la o provocare video care a cerut ca rudele celebrităților să spună diverse secrete. De asemenea, tânăra a povestit și că printre celebritățile pe care le-a cunoscut prin mătușa ei se numără și Nina Dobrev, Nikki Reed și Ian Somerhalder. De altfel, Julianne și Nina Dobrev sunt foarte bune prietene și petrec mult timp împreună. Video-ul a fost șters ulterior de pe rețeaua de socializare. Cu siguranță că Julliane a vorbit cu nepoata sa despre aventurile cu DiCaprio, iar aceasta s-a dat de gol. De aceea și clipul șters ulterior. 

Foto: Instagram

Irina Loghin, căsnicie pe viață. ”La nuntă, l-am urcat pe o lădiță”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre