Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru despre cadouri care aduc ghinion şi boli

Lidia Fecioru despre cadouri care aduc ghinion şi boli
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că sunt obiecte care, primite în dar, pot atrage ghinioane și boli. Superstiții sau adevăr?

Există obiecte pe care să nu este bine să le dăruiți. Se spune că atrag ghinioane și boli. Pot prevesti o despărţire, o boală sau vă fură energia, susţine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru despre cadouri care aduc ghinion şi boli

Supertiții numeroase ne ghidează adesea viața. Așa este peste tot pe Pământ. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că sunt obiecte care pot aduce ghinion sau boli.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Ceasul anunţă o despărţire. „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.

Florile galbene dăruite unei femei. ”Reprezintă un mesaj de separare. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Cuţitul poate tăia soarta. „Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, mai spune bioenergoterapeutul.

Oglinda. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare precauţie de la cine îl primeşte.

Vasele aduc boli. „Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Şi vasele mari, fructierele, salatierele, trebuie să fie date cu precauție. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Geanta poate goli portofelul

Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

Dacă primiţi perle cadou, trebuie să fiţi atente atunci când le purtaţi. „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”, atrage atenţia bioenergoterapeutul. La acel inel, puteţi adăuga un pandantiv cu perlă, o pereche de cercei sau o brăţară care să aibă o astfel de piatră preţioasă.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre