Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu intră în afaceri auto. A arătat garajul cu mașini pe care îl pregătește. Video

Liviu Vârciu intră în afaceri auto. A arătat garajul cu mașini pe care îl pregătește. Video
Liviu Vârciu este de mult pasionat de mașini, iar acum s-a hotărât în sfârșit: intră în afaceri auto și a dat și câteva imagini. Artistul promite că garajul auto pe care îl pregătește va fi „cel mai tare din sud-estul Europei”.

Liviu Vârciu intră în afaceri auto. Artistul este pasionat de mașini, iar acest lucru este deja cunoscut. Cântărețul deține mai multe mașini de epocă, în garajul său din vila în care locuiește cu Anda Călin. 

„M-a luat pasiunea asta nu ştiu de ce… iau fiecare colţișor … am vopsit pragurile… nu am ştiut, dar am inceput să învăţ. Mi-am pus şi roţile pe perete. (…). Sunt ruginite, funcţionează, dar cutia nu mai schimbă… Bag bani, dar am prieteni care mă ajută, nu mai plătesc cât ar trebui la vopsit, mai fac un pariu, cum am şi făcut, dar am pierdut…”, spunea Vârciu în urmă cu ceva timp. 

Și-a transformat pasiunea în afacere 

Recent însă, Liviu Vârciu a dat o veste mare, anume că s-a lansat în afaceri auto. Artistul a făcut și un videoclip, în care a prezentat garajul lui, în care are o serie de mărci bune de mașini vechi, pe care le vinde. Vârciu promite că afacerea va fi „cel mai tare garaj de mașini din sud-estul Europei”. 

„Mai avem un pic și o să dăm drumul la cel mai mare business. Business-ul meu, cum ar fi, de suflet. Cel mai tare garaj de mașini din sud-estul Europei. LCF Auto Gallery. Am partenerii mei aici. El este Marco, care trage cu arcul. Asta încă nu s-a vândut (n.r. arată către un BMW), mai am și Toyota mea în parc (n.r. auto). O să vedeți!”, a transmis Liviu Vârciu, într-un clip postat pe contul său de Instagram. 

Câte mașini deține Liviu Vârciu 

Dacă în urmă cu patru ani, Liviu Vârciu avea 4 mașini de epocă de care era tare mândru, acum artistul a ajuns la un parc auto de 20 de mașini, astfel că afacerea pe care o va deschide în curând va avea parte de un început promițător. 

„Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…) În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini. Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu…”, spunea artistul recent. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre