Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Loredana Groza nu e oprită de restricții. Iată ce face diva

Exclusiv. Loredana Groza nu e oprită de restricții. Iată ce face diva
Noile restricții din capitală au închis sălile de sport, ca măsură de siguranță pe durata pandemiei, după ce rata de infectare în București a crescut alarmant. Magazinele se închid mult mai devreme, iar oamenii nu au voie să mai iasă seara din case. Vedetele cu viață socială activă se simt afectate. Dar au și soluții.

Loredana Groza nu e oprită de restricții. Chiar dacă nu mai poate ieși seara din casă pentru a merge la sala de sport, vedeta a găsit o alternativă. Ea nu vrea să renunțe nici în ruptul capului la programul ei de antrenament. Așa cum știți, diva se antrenează intens, uneori zilnic. Iar acest lucru o ajută să etaleze un corp perfect tonifiat, de fetișcană. Nici pe departe, nimeni, nu i-ar da, la prima vedere, să fără să îi știe biografia, vârsta din cartea de identitate.

Loredana Groza nu e oprită de  restricții

Pentru că nu rezistă fără antrenamente, Loredana Groza a găsit, împreună cu antrenorul personal, soluția. Iar artista a dezvăluit totul pe internet. Diva profită de vremea frumoasă și se antrenează în aer liber. Practic, o adevărată sală de sport, cu aparate și accesorii a fost amenajată pentru ea și alți „norocoși” în aer liber, la un club de fitness.

Loredana Groza nu e oprită de restricții

Distracția e maximă, și se poate vedea pe fața divei. Iar antrenamentul a fost, după cum ne-a arătat, intens. Loredana Groza nu are de ce să se teamă că își pierde din liniile perfecte ale corpului, chiar dacă „afară” e pandemie și sunt impuse restricții de mobilitate socială.

La cei 50 de ani ai săi, Loredana Groza e artistă, mamă și mai ales o femeie cu un cop superb, pentru care lucrează zilnic. Vedeta practică sport, e atentă la alimentație, are grijă de sine în cele mai mici detalii, fără să fi fost nevoită până acum, conform propriilor declarații, să apeleze la bisturiu.

Ea este cea mai longevivă artistă din showbiz-ul românesc, reinventându-se în ton cu trendurile, de decenii.

Sursa foto: Instagram

Căsuța răsturnată dintr-un sat din Gorj, atracție pentru turiști. În ea parchetul e pe tavan. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre