Simona Ionescu / Redactor Șef

Luciano Pavarotti era „spaima mesenilor” la petreceri. Ce făcea regretatul artist

Luciano Pavarotti era „spaima mesenilor” la petreceri. Ce făcea regretatul artist
Luciano Pavarotti a murit de cancer în 2007, dar poveștile cu el continuă să dăinuie și acum, la ani distanță. Printre altele, se pare că Pavarotii era „spaima mesenilor” atunci când mergea la petreceri. Iată de ce.

Marele tenor Luciano Pavarotti s-a stins din viaţă la vârsta de 71 de ani în locuinţa sa din Modena, în anul 2007. Au rămas însă vocea inconfundabilă cu care a bucurat milioane de fani din întreaga lume. Și bineînțeles, poveștile celor ce l-au cunoscut. Se pare că Pavarotti era „spaima mesenilor” de la petreceri. Îi plăcea să mănânce și era un pofticios.

Dr. Rock Positano, un renumit specialist, și-a amintit o întâmplare hazlie a cărei personaj principal a fost chiar faimosul tenor. Se pare că doctorul era la un eveniment, alături de Pavarotti și Henry Kissinger, fostul secretar de stat al Americii. Fostul secretar de stat, în vârstă de 97 de ani, trebuia să-i dea premiul Joe DiMaggio cântărețului italian. 

Luciano Pavarotti, „spaima mesenilor”. I-a furat friptura lui Kissinger 

Positano și-a amintit că atât Kissinger, cât și Pavarotti, stăteau pe un podium, separat de ceilalți. La un moment dat, de Kissinger s-ar fi apropiat cineva să poarte o discuție, moment în care celebrul tenor a identificat o oportunitate de neratat. Pavarotti, care era cunoscut pentru simțul umorului său imens, și-a dat seama brusc că tovarășul său de la masă ignora o friptură suculentă pe farfurie. 

Evident că Pavarotti nu putea rata o asemenea ocazie, așa că într-o mișcare rapidă și precisă, a luat friptura în cauză și a mutat-o pe propria sa farfurie. La câteva momente distanță, tenorul se bucura de „fructele muncii” sale. Doctorul a mai spus că fostul secretar de stat a fost șocat să descopere că i-a dispărut friptura din farfurie, însă nu a zis nimic. De asemenea, se pare că mai mulți meseni au văzut toată scena, însă nimeni nu a scos nici măcar un sunet. 

Unul dintre asistenții lui Kissinger a transmis publicației Page Six că fostul secretar de stat nu își amintește momentul. 

Foto: Facebook

Folcloristul de la „Mama mea gătește mai bine!” și-a dus soția în Dubai ca să-i arate cea mai mare fântână din lume

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre