Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri necunoscute despre Jennifer Lopez. Care este plăcerea ei vinovată

Lucruri necunoscute despre Jennifer Lopez. Care este plăcerea ei vinovată
Frumoasă și talentată, Jennifer Lopez a ținut ascunse multe lucruri despre viața ei. Are și plăcere vinovată.

Jennifer Lopez se află în lumina reflectoarelor de zeci de ani, dar există câteva lucruri pe care fanii s-ar putea să nu le știe despre ea. De exemplu, artista a fost dansatoare de rezervă pentru Janet Jackson. Iar reality TV este plăcerea ei vinovată.

Cum a reușit să termine un triatlon în 2008

Jennifer Lopez la triatlon

În 2008, a terminat Triatlonul Nautica Malibu în două ore, 23 de minute și 28 de secunde. Jennifer Lopez a înotat, a alergat și a mers cu bicicleta în mai puțin de trei ore. Vedeta a vorbit despre multe experiențe personale în cartea sa de memorii din 2015, „True Love”, inclusiv despre momentul în care a reușit să termine cu succes triatlonul.

„Acum, înțelegeți, nu mai făcusem niciodată un triatlon. Alergase când aveam 12 ani, dar niciodată ceva apropiat de un triatlon. În dimineața cursei, în timp ce stăteam acolo, înconjurată de o mie de paparazzi, pe punctul de a sări în ocean, mi-am dat seama că probabil nu a fost cea mai bună idee pe care am avut-o vreodată”, a mărturisit artista. Deși unii ar putea considera că participarea lui Lopez la un triatlon este o mișcare neașteptată, de fapt nu este surprinzătoare. Este atletică și obișnuia să facă parte din echipa de atletism a liceului său.

A fost dansatoare de rezervă pentru New Kids on the Block și Janet Jackson

Jennifer Lopez a fost la începuturi dansatoare

Lopez este o vedetă atât de mare încât acum are propria echipă de dansatori de rezervă. Dar la începuturi, ea însăși a fost dansatoare și a apărut în emisiunea „In Living Color”, unde Rosie Perez era coregrafa principală. De asemenea, a avut o perioadă ca dansatoare de rezervă pentru populara trupă de băieți „New Kids on the Block” și a cântat cu ei la American Music Awards din 1991.

Jennifer a continuat să devină dansatoare de rezervă pentru Janet Jackson și a apărut în videoclipul lui Jackson pentru piesa „That’s the Way Love Goes”. Potrivit lui Jackson, Lopez ar fi trebuit, de asemenea, să plece în turneu cu ea, dar Lopez „a sunat și a spus că vrea să iasă pentru că vrea să își facă propria afacere”.

A lansat mai mult de 20 de parfumuri

Jennifer Lopez a lansat mai multe parfumuri

Paris Hilton și Mariah Carey nu sunt singurele vedete care au lansat tone de parfumuri, acest lucru l-a făcut și Jennifer Lopez.   Începând cu 2020, ea a lansat peste 20 de parfumuri, inclusiv un parfum pentru bărbați. Cel mai recent dintre ele, Promise, a fost lansat în 2019, iar printre notele sale recomandate se numără tangerina italiană, fructele de pădure roz și perele nashi.

Titlul primului ei album, „On the 6”, a fost un omagiu adus orașului natal, dar și metroului pe care-l folosea

Jennifer Lopez și-a lansat albumul de debut în iunie 1999, iar titlul aducea un omagiu orașului ei natal. La începutul carierei sale de cântăreață, dansatoare și actriță, Lopez folosea sistemul de metrou din New York pentru a se deplasa dintr-un loc în altul. Mai exact, ea folosea trenul 6 pentru a face naveta din Bronx în Manhattan, de unde și titlul albumului.

Reality TV este plăcerea ei vinovată

Reality show-ul este plăcerea vinovată a lui Jennifer Lopez

Într-un interviu pentru Vanity Fair, ea a enumerat „Mob Wives” ca fiind una dintre emisiunile sale preferate de reality TV. De asemenea, Jennifer Lopez nu este străină de reality TV. Și a fost jurat la două emisiuni: „World of Dance” și „American Idol”.

Numele fundației a fost dat după numele cumnatei sale

Lopez este foarte preocupată de schimbările din sistemul de sănătate, motiv pentru care a înființat o fundație împreună cu sora ei, Lynda Lopez. Organizația nonprofit a fost dezvoltată cu gândul la femei și copii. Când fundația a fost înființată, a fost numită „The Maribel Foundation”, după sora soțului de atunci al lui Marc Anthony, care a decedat din cauza unei tumori cerebrale în copilărie. Numele a fost apoi schimbat câțiva ani mai târziu.

Sursă foto: www.businessinsider.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre