Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri neștiute despre Maluma, sosit în România. S-a tatuat în timp ce era în avion și are un hobby secret

Lucruri neștiute despre Maluma, sosit în România. S-a tatuat în timp ce era în avion și are un hobby secret
Maluma a fost așteptat cu sufletul la gură să urce pe scena Festivalului Neversea, iar fanii vor să știe cât mai multe lucruri despre celebrul artist. Știați că este pur și simplu îndrăgostit să poarte lucruri de culoarea aurului și că are un hobby secret?

Aseară, 5 iulie, Maluma, cel mai așteptat artist de la Neversea, festivalul care a început la Constanța, a susținut un concert incendiar. Este un star internațional, apreciat în întreaga lume pentru cariera sa muzicală, dar și pentru figura de latin lover, apropiată de cea a lui Ricky Martin. Presa locală a scris că Maluma a fost cazat la cel mai luxos hotel de pe litoral. Artistul este pentru a doua oară în România, primul concert având loc în București în 2022.

Cu ceva timp în urmă, Maluma a spus lucruri interesante despre el pentru US Weekly. A adus lămuriri de ce poartă lucruri în culoarea aurului și ce hobby secret are.

Maluma, îndrăgostit de sushi

„Culoarea mea preferată este auriul. Ceva legat de această culoare mă face să mă simt puternic”, a mărturisit cântărețul. Acesta susține că atunci când este acasă, în Columbia, adoră să fie alături de prietenii și familie sa, dar și de câini și de cei 20 de cai pe care îi iubește nespus. Chiar dacă spune că este mereu îndrăgostit de sushi, Maluma a mărturisit că nu va refuza niciodată să consume „mâncare la pachet”.

Cel mai tare moment a fost când a cântat alături de Madonna

Maluma iubește mult accesoriile și a recunoscut că unul dintre cele mai „mari momente pentru mine în 2019 a fost să cânt cu regina, Madonna, la Billboard Music Awards. Madonna m-a învățat atât de multe. Am învățat de la ea să rămân fidel principiului cine sunt și să-mi continui cariera fiind eu însămi.”

De asemenea, artistul a spus și ce reprezintă numele său de scenă. „Ma” pentru sora mea, Manuela, „Lu” pentru tatăl meu, Luis, „Ma” pentru mama mea, Marlli. Ei au fost alături de mine de la început și continuă să mă susțină”, a spus acesta emoționat.

Maluma: „Am un suflet bătrân”

Maluma nu poate uita momentul când a cântat alături de Madonna

Maluma nu se atașează niciodată de lucrurile materiale, iar familia și prietenii sunt tot ce are nevoie pentru a avea cele mai frumoase amintiri. Chiar și așa, „mă consider un suflet bătrân”.

„A cânta la Madison Square Garden pentru prima dată a fost atât de memorabil pentru mine! Am data (25 martie 2018) tatuată pe mine. Odată, artistul meu tatuator m-a tatuat în timp ce eram în aer, zburând spre un alt spectacol”, susține vedeta.

„Îmi place să pictez”

Maluma susține că adoră să picteze, pentru că „îmi place arta și mă face să mă simt împăcat când o fac. Acesta este motivul pentru care am înființat fundația El Arte de Los Sueños. Aceasta îi ajută pe copiii care nu au ocazia să își urmeze visele artistice”.

Dacă ar mai avea doar 24 de ore de trăit, Maluma știe exact ce are de făcut: „aș petrece timp cu familia mea și m-aș asigura că știu cât de mult îi iubesc. I-aș îmbrățișa și i-aș săruta atât de mult”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre