Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri neștiute despre Sandra Bullock. Iată prin ce a trecut legenda Hollywood-ului

Lucruri neștiute despre Sandra Bullock. Iată prin ce a trecut legenda Hollywood-ului
Cu zeci de credite de actorie la activ, Sandra Bullock rămâne una dintre cele mai iubite actrițe ale lumii, dar nimeni nu a știut până acum ce viață palpitantă a avut.

A supraviețuit unui accident aviatic, are doi copii înfiați și a fost înșelată cu o starletă din filmele pentru adulți. Sunt lucruri neștiute sau mai puțin știute despre actrița devenită o legendă a Hollywood-ului.

Sandra Bullock vorbește fluent limba germană

Petrecându-și cea mai mare parte a copilăriei în Germania, Sandra Bullock și-a surprins fanii și prezentatorii de talk-show-uri deopotrivă când au aflat că poate vorbi fluent limba germană. Bullock a împărtășit lumii întregi cunoștințele sale de limba germană în mai multe interviuri. Mulți s-au întrebat care să fie motivul pentru care Bullock nu scrie pe Twitter sau Instagram? Răspunsul actriței i-a lăsat pe toți fără cuvinte: „sunt doar leneșă”.

Vorbește fluent limba germană

„Trebuia să fiu varianta mini a ei, dar nu mi-a plăcut acest sentiment”

Un lucru care nu i-a făcut deloc plăcere actriței era faptul că în copilărie era obligată să poarte rochii asortate cu cele ale mamei sale. Mama lui Bullock, o cântăreață de operă, avea o înclinație pentru glamour și modă, dar, potrivit unui interviu pentru InStyle, nu împărtășea aceeași dragoste pentru stil.

„Făcea minivestiri asortate, iar noi aveam sandale mici de tip gladiator, fiind foarte deschisă cu sexualitatea ei. Trebuia să fiu varianta mini a ei, dar nu mi-a plăcut acest sentiment, așa că am mers în cealaltă direcție: Am mers pe stilul tomboy – blugi, șepci de baseball. Am patinat, am mers pe bicicletă ,” a declarat Sandra Bullock.

A fost căsătorită o singură dată

Are o afinitate pentru renovarea caselor

Dacă într-o bună zi n-ar mai juca, Sandra Bullock ar putea să-și câștige foarte bine existența renovând case, afinitate pe care a moștenit-o de la tatăl său. „Cumpăra clădiri vechi și le restaura el însuși de la zero, iar eu mă luam după el. Îmi ziceam: Oh, o să învăț cum să fac un gips-carton sau să instalez o toaletă”, a mărturisit actrița cu ceva timp în urmă.

Rol într-un film de animație

Celebrul film de animație „Prințul Egiptului” din 1998 a avut actori de renume care și-au împrumutat vocile pentru roluri, printre care și Bullock. Actrița a interpretat-o pe Miriam, sora lui Moise, iar aceasta este una dintre puținele ocazii în care Bullock a avut un rol într-un film de animație.

Sandra Bullock adoră să renoveze casa

A fost căsătorită o singură dată

Sandra s-a iubit cu bărbați celebri, printre care Matthew McConaughey și Ryan Gosling. Actrița s-a căsătorit o singură dată în 2005 în viață cu Jesse James. Din nefericire, după cinci ani cei doi s-au despărțit pentru că a fost înșelată de mai multe ori cu o starletă porno. Ea a aflat acest lucru în 2010, după ce a câștigat un premiu Oscar. Din 2015, ea a implicată într-o poveste de dragoste cu fotograful Bryan Randall.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre