Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, moment de nostalgie după Matei Stratan: „A fost odată ca niciodată…” – Exclusiv

Mădălina Ghenea, moment de nostalgie după Matei Stratan: „A fost odată ca niciodată…” – Exclusiv
Mădălina Ghenea, actrița româncă ce e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, pare că la 35 de ani și-a asumat statutul de mamă singură. După ce a avut mulți iubiți celebri, acum nu e în nicio relație, preferând prietenia și camaraderia bărbaților din jurul ei, în detrimentul unei relații.

Zilele trecute Mădălina Ghenea îi declara unui bun prieten că îl iubește, fiind vorba de o dragoste prietenească, nicidecum de o relație. Vedeta nu are niciujn iubit care să fie cunoscut, după ce, în trecut, s-a iubit cu Gerard Butler sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar două exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

În prezent, Mădălina Ghenea se bucură să fie mama singură a unei fetițe superbe, Charlotte, care are vârsta grădiniței, fetița este fiica modelului cu antreprenorul Matei Stratan. S-a născut în 2017,  în timp ce  cuplul făcea planuri de nuntă. După naștere însă, Mădălina s-a confruntat cu depresia post-natală, iar în final a decis că nu își poate continua cariera din România, așa că s-a mutat cu fiica și mama sa în Milano.

Mădălina Ghenea, nostalgică după Matei Stratan

Relația Mădălinei cu Matei Stratan a fost una intens urmărită. Frumoși, deștepți, tineri, cei doi au format un cuplu superb timp de câțiva ani, cât a durat relația lor.

În acest weekend pe Mădălina Ghenea a apucat-o, pare-se, nostalgia după relația că fostul ei bărbat, așa că a distribuit în spațiul virtual o postare din 2016 în care se sărută cu acesta, pe un iaht, în timpul unei vacanțe de vis pe care au avut-o împreună. Din acela moment, peste mai puțin de un an, a venit pe lume Charlotte, rodul  iubirii lșor. Iar peste alte câteva lui a survenit despărțirea.

„A fost odată ca niciodată… dar acum nu mai e”, a scris Mădălina Ghenea alături de imaginea postată. Ca să îi facă pe oameni și mai curioși a postat fotografia doar pe jumătate. În original, aceasta e din 15 octombrie 2016. Super îndrăgostită, Mădălina a titrat la  postarea inițială: „Tu, noi, gone with the wind”.

Tatăl lui Charlotte nu o poate vedea în România

Dacă despre viața amoroasă actuală a Mădălinei Ghenea nu se prea știu detalii, la fel stau lucrurile și în ceea ce îl privește pe Matei Stratan. O vreme acesta s-ar fi iubit cu Andreea Raicu, chiar i-a organizat o petrecere surpriză, în Italia, de ziua ei, petrecere de la care el a lipsit. Între timp, se pare că cuplul nu mai este de actualitate.

Pe de altă parte, potrivit unor surse apropiate de omul de afaceri, presa a relatat faptul că acesta nu poate să își întâlnească fiica în România, ci doar în Italia sau în vacanțe în afara țării. Recent, au arătat aceleași surse, bărbatul i-ar fi trimis fostei sale partenere o notificare în care insistă ca fiica sa să îl poată vizita și în România.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre