Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea o învață pe fiica ei cu frumosul, de mică. Un designer de lux îi stă la dispoziție – Exclusiv

Mădălina Ghenea o învață pe fiica ei cu frumosul, de mică. Un designer de lux îi stă la dispoziție – Exclusiv
Mădălina Ghenea, model și actriță internațională, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, o pregătește de mică pe fiica sa să-i calce pe urme.

Frumoasa româncă este mama singură a unei fiice care are vârsta grădiniței. Charlotte, fiica Mădălinei cu omul de afaceri Matei Stratan, trăiești alături de mama sa și de bunica ei, într-un apartament superb din Milano. Puștoaica are parte de o viață deosebit de frumoasă, crește înconjurată de iubire, de jucării și de o mare atenție la educație. Așa cum a mărturisit mama ei, o învață mai multe limbi străine.

Mădălina le-a arătat urmăritorilor ei că micuța vorbește română, italiană, engleză și un pic de spaniolă. Vedeta face tot posibilul să îi ofere fiicei sale o educație așa cum se cuvine. Charlotte nu are acces la internet și nici la televizor, și asta pentru că vrea să-i acorde toată atenția din lume copilului ei.

Mădălina Ghenea, designer de lux pentru păpușa fiicei sale

În plus, Mădălina Ghenea o deprinde pe fiica ei cu frumosul, de mică, și i-a pus la dispoziție prietenii ei designeri. Împreună cu aceștia fetița își îmbracă în rochii de lux păpușile Barbie pe care le are acasă. Zilele trecute ea și un prieten designer al mamei sale au confecționat o rochie de seară, din lurex auriu pentru una din păpușile preferate.

Astfel, micuța Charlotte a primit o primă lecție de viață importantă, și anume că pentru un eveniment deosebit nimic nu e mai potrivit decât o rochie croită și cusută pe măsura purtătoarei.

Sub îndrumarea designerului Paolo Impietro, Mădălina Ghenea și fiica sa au devenit croitorese de lux pentru o seară și au îmbrăcat păpușa într-o rochie de vis. Aceasta urmărește formele purtătoarei, așa cum micuța a văzut de multe ori că se îmbracă și mama sa, atunci când participă la evenimente importante.

Amintim că în ultimii ani, Mădălina Ghenea a avut apariții intens aplaudate pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția, și la alte asemenea evenimente la care a participat, în ținute desprinse parcă din povești.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre