Meghan Markle vrea să-și liniștească sufletul. A ales să poarte plasturi antistres de patru dolari

Meghan Markle vrea să-și liniștească sufletul. A ales să poarte plasturi antistres de patru dolari
Se pare că viața lui Meghan Markle nu e tocmai roz în acest moment. Soția prințului Harry a fost fotografiată când purta plasturi antistres pe încheietura mâinii, care „oferă rezonanță și frecvențe pentru calm”.

Nu doar plasturii antistres au uimit lumea, ci și faptul că, în ciuda vremii călduroase din California, Meghan Markle avea o haină de lână și eșarfă la gât.

Potrivit Daily Mail, e vorba de o haină de culoare camel de la Max Mara Ruspoli în valoare de 1.625 de dolari și un șal Hermès Rayures D’Ete din cașmir cu imprimeuri albastre și cafenii care costă 1.225 de dolari. Meghan a fost văzută la plimbare doar cu garda de corp, fără Harry, care se află în Asia de sud-est.

Fiecare plasture poate fi folosit o singură dată

Plasturii costă 80 de dolari, un pachet cu 20 de bucăți și ar oferi o senzație de calm celui care îi poartă. Utilizatorii produsului sunt instruiți să plaseze un plasture la o distanță de trei degete de marginea încheieturii mâinii stângi și sunt avertizați să nu-l pună pe cea dreaptă.

Meghan poartă plasturi ca să se liniștească

Fiecare plasture poate fi folosit o singură dată și poate fi lăsat în funcțiune atât în perioada zilei cât și noaptea. Unele persoane simt puțină căldură, furnicături se înroșesc puțin. Nu este clar ce a determinat-o pe Meghan să poarte plasturele, dar sursele spun că în ultimele luni s-a confruntat cu numeroase conflicte profesionale și critici.

Meghan și Harry au fost catalogat drept „escroci”

La începutul acestei săptămâni, soțul ei, prințul Harry, a fost „retrogradat” de către familia regală, care i-a retras titlul de „Alteța Sa Regală” de pe pagina de internet a familiei. La rândul său, Meghan a fost abandonată de gigantul podcasting după ce a produs doar un sezon al emisiunii sale Archetypes, în care ducesa a intervievat vedete celebre, printre care Mariah Carey și Serena Williams.

Se zvonește că valoarea contractului a fost de 20 de milioane de dolari. Bill Simmons, șeful departamentului de inovare și monetizare a podcasturilor de la Spotify, i-a catalogat pe Meghan și Harry drept „escroci” în urma anulării parteneriatului cu firma suedeză. Contractul dintre Meghan și Harry cu Netflix, care se zvonește că valorează 110 milioane de dolari, a fost, de asemenea, afectat de eșecuri, proiectul preferat al lui Meghan, „Pearl”, un desen animat inspirațional, fiind eliminat în timpul pre-producției.

Megan și Harry, discuții interesante

Unde a plecat Harry și cu cine

Prințul Harry s-a bucurat de o excursie de două zile în Japonia înainte de a zbura la Singapore pentru a juca într-un meci de polo în beneficiul Sentebale, organizația sa caritabilă înființată pentru a ajuta copiii și tinerii din Lesotho, în Africa de Sud. Sursele spun că Harry este însoțit de cel mai bun prieten al său, Nacho Figueras, jucător de polo.

Plasturi: Fosta actriță din Suits a fost văzută purtând la încheietura mâinii un plasture anti-stres de la NuCalm. Se spune că acesta accelerează declanșarea răspunsului de relaxare și costă 80 de dolari pentru un pachet de 20 de bucăți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre