Simona Ionescu / Redactor Șef

Miliardarul Bezos s-a etalat cu nurii iubitei la braț în vacanța exclusivistă din Mykonos. Doamna se ține bine!

Miliardarul Bezos s-a etalat cu nurii iubitei la braț în vacanța exclusivistă din Mykonos. Doamna se ține bine!
Jeff Bezos și-a luat iubita și au plecat într-o vacanță exclusivistă în celebra insulă grecească Mykonos. Mândru și îndrăgostit până peste cap, miliardarul s-a etalat la braț cu nurii iubitei care se ține bine, nu glumă! Imaginile vă vor lămuri!

Jeff Bezos și Lauren Sanchez sunt împreună din 2019, iar anul trecut și-au anunțat și logodna. Recent, Bezos s-a etalat „cu nurii iubitei la braț”, chiar în vacanța exclusivistă din Mykonos, iar doamna se ține bine, astfel că miliardarul nu se poate plânge. Localnicii i-au văzut pe cei doi pe insula grecească, inclusiv când au aterizat cu elicopterul pe superyacht-ul miliardarului. 

Rochia trasparentă nu a lăsat loc imaginației

După ce au aterizat pe yacht, cei doi au luat „la picior” orașul, pentru a se bucura de vacanța binemeritată.  O sursă a declarat că a văzut cuplul în timp ce a ajuns în orașul Chora, așa cum este numit de către localnici și vizitatorii cunoscători. Aceasta a precizat că Jeff Bezos și Lauren Sanchez au ajuns în oraș cu „barca mai mică”, față de superyacht-ul de 500 de milioane e dolari al miliardarului.

Rochia iubitei miliardarului a întors priviri 

Lauren Sanchez are 54 de ani, dar nu își arată absolut deloc vârsta. Bezos s-a afișat mândru cu „doamna” lui la braț, căci are și de ce. Sanchez a îmbrăcat o rochie galbenă mulată, care îi scotea în evidență silueta trasă prin inel. Pe lângă asta, rochia a dezvăluit, cu voie sau fără, părțile intime.

Iubita lui Bezos a îmbrăcat o rochie galbenă mulată, care dezvăluia multe.
Foto: Backgrid

Că Lauren Sanchez a ales special, sau nu, vestimentația pentru a stârni imaginația iubitului miliardar, nu se știe. Însă în pozele apărute pe internet se vede că Bezos este mândru și relaxat în timp ce își cară iubita de mână prin oraș, ba chiar într-una dintre imagini are și un zâmbet elocvent pe chip. 

Bezos vrea contract prenupțial 

Jeff Bezos și fosta soție, Mackenzie Scott, nu au semnat înainte de căsnicie un contract prenupțial, motiv pentru care omul de afaceri a fost nevoit să îi ofere fostei sale soții despăgubiri în valoare de 38 de miliarde de dolari. Înțelegerea a făcut-o pe Scott a treia cea mai bogată femeie din lume.

Bezos și Lauren Sanchez s-au plimbat, zâmbind, pe străzile din Mykonos
Foto: Backgrid

Se pare însă că de data aceasta Jeff Bezos nu vrea să repete greșeala, și că, înainte de a face nunta cu Lauren Sanchez, va semna un contract prenupțial ce îi va proteja averea în valoare de 140 de miliarde de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre