Simona Ionescu / Redactor Șef

Bezos, fiță de miliardar. Ce i-a oferit fostului logodnic al iubitei sale

Bezos, fiță de miliardar. Ce i-a oferit fostului logodnic al iubitei sale
O familie modernă, din toate punctele de vedere. Așa se prezintă cuplul Bezos – Sanchez. Cei doi îndrăgostiți aflați au avut parte de o super petrecere disco pe un iaht în St. Bart.

Nu au fost doar cei doi îndrăgostiți. Miliardarul de la Amazon i-a oferit privilegiul petrecerii Revelionului și fostului logodnic al iubitei sale, alături de fiul lor. Fondatorul Amazon, Jeff Bezos a fost surprins  într-o cămașă super strâmtă în timp ce petrece cu iubita sa Lauren Sanchez, fostul ei partener, Tony Gonzalez și fiul lor.

Bezos, în vârstă de 57 de ani a postat pe Instagram sâmbătă mai multe instantanee de la petrecerea din St. Bart. Tony Gonzalez – un fost star NFL care a fost într-o relație cu Sanchez până în 2015 – a venit însoțit pe iahtul închiriat de noul iubit al fostei sale logodnice, alături de fiul lui și al Lauren Sanchez, Nikko.  Tot la bordul ambarcațiunii se afla fratele mai tânăr al lui Bezos, Mark, și alți prieteni ai acestora. Miliardarul îndrăgostit s-a fotografiat alături de tată și fiu.

În timpul petrecerii de Anul Nou, Bezos a purtat o ținută de tip disco pentru a-și etala noul fizic, pentru care a tras intens la sală. El a purtat o cămașă cu model portocaliu împreună cu o pereche de pantaloni chino crem și ochelari de soare.

Sanchez a fost fotografiată cu un inel de logodnă pe unul din degete. Fosta prezentatoare TV, Lauren Sanchez arăta incredibil într-un crop top negru pe care l-a alăturat cu pantaloni din piele.

Miliardarul de la Amazon nu a comentat încă zvonurile că s-a logodit

Înainte de a fi într-o relație cu Bezos, Sanchez a mai fost logodită  cu alți patru pretendenți. Ea a fost căsătorită cu Patrick Whitesell, dar relația s-a încheiat după ce aventura ei cu Bezos a devenit publică în 2019. Situație care a pus capăt și căsătoriei de 25 de ani a lui Bezos cu MacKenzie Scott, cu care are patru copii.

Pe lângă propriile fotografii, Bezos a spus că s-a bucurat de o „petrecere disco nebună” cu familia sa și le-a transmis urmăritorilor de pe Instagram că Anul Nou este un moment pentru „creștere personală”.

El a scris: „Ne-am distrat atât de mult aseară sărbătorind cu o petrecere disco cu familia, dar noul an este, de asemenea, un moment grozav pentru a face bilanțul și a ne concentra asupra creșterii personale, reînnoirii, renașterii și acordând o atenție deosebită fiecărui moment al  vieții.” Iubita lui a comentat postarea și a scris: „Te iubesc. Pentru orice motiv și fără motiv.”

Cât de bogat este Jeff Bezos

Fondatorul Amazon, despre care se estimează că are o valoare de 210 de miliarde de dolari, este al doilea cel mai bogat om din lume, după proprietarul Tesla, Elon Musk. Bezos a devenit miliardar în 1998, un an după ce Amazon a devenit vânzător de cărți online. Aproape 90% din averea sa este legată de participația sa de 10% din Amazon.

Lauren Sanchez a promovat eforturile legate de protecția mediului ale iubitului ei pe Instagram pe 30 decembrie, cu o postare în care a scris: „Cu privire la noul an, Jeff și cu mine nu am putea fi mai încântați și onorați să ne concentrăm pe pasiunea și angajamentul nostru față de schimbările climatice, ajutând la protejarea și restabilirea echilibrului naturii, alături de echipa noastră Bezos Earth Fund.”

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre