Simona Ionescu / Redactor Șef

Milionarul Cristi Borcea, pus să măture după jandarm. „Sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii”

Milionarul Cristi Borcea, pus să măture după jandarm. „Sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii”
Cristi Borcea e doar unul, iar afaceristul și-a păstrat imaginea de bărbat fatal și în spatele gratiilor. Asta nu înseamnă că n-a ajuns și la munca de jos, pus să măture după jandarm.

Curtat de femei de când se știe, Cristi Borcea a fost întotdeauna un bărbat îngrijit, care a căutat să găsească secretul tinereții fără bătrânețe. Invitat în podcastul „Tare de tot”, prezentat de Viorel Grigoriu, afaceristul a explicat cum a fost pus să măture după jandarm, dar și cum îl tundeau și îl pensau deținuții.

„Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie”

Cristi Borcea a sfidat mereu vârsta și a vrut să-și păstreze tinerețea. Și a reușit. Chiar și în spatele gratiilor când a fost, a avut grijă să nu-și strice tenul, comandând acid hialuronic și având grijă să fie mereu tuns și pensat. În plus, camera de la Jilava strălucea de curățenie, pentru că venea televiziunea să vadă în ce condiții trăiește.

„Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie.

Cristi Borcea, un bărbat care se respectă

Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, așa mă pensau”, a dat Borcea cărțile pe față. Iar când venea acasă, în permisie, primul lucru pe care-l făcea era să dea o fugă la specialist să-și pună acid hiarulonic.

„Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea”

Cristi Borcea a împărțit celula cu Victor Pițurcă și Giovanni Becali și reușeau să se gospodăreacă foarte bine, împărțindu-și sarcinile. Pentru că cine nu muncea, nu beneficia de regim semideschis sau deschis și nici de permisie. „Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele aveam mașină. Am sta vreo 7 luni, opt luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul.

M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii. Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an”, susține Borcea.

„Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în gât”

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei și spune că va face tot ce va putea pentru ca moștenitorii să nu se ia de lucruri rele, respectiv băutură sau droguri. Iar dacă va simți ceva legat de stupefiante, le-a spus copiilor că va fi primul care îi dă „în primire”. În plus, ca să se asigure că aceștia nu fac ceva pe la spatele lui, Borcea spune că de două-trei ori pe an le face testele. (…) Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele.

Cristi Borcea n-a mai înșelat-o pe Valentina Pelinel, pe care o consideră cea mai frumoasă femeie din lume. Sursă foto: instagram

Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit. Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patrik, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România”, a susținut cu tărie Borcea.

„Și brunet și cu ochi albaștri și cu notorietate”

Există și un secret pe care acum Borcea l-a dezvăluit, care l-a ajutat să devină un cuceritor: „Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet și cu ochi albaștri și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri”, a mai spus afaceristul.

Recunoaște că atunci când era căsătorit cu Mihaela sau Alina, tot ce i-a plăcut ochiului, n-a ratat. Și acum îl mustră conștiința… Dar de când a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, „cea mai frumoasă femeie din lume” s-a cumințit și n-a mai înșelat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre