Aspirina din Las Fierbinți, de nerecunoscut. Și-a schimbat look-ul și nu-ți dai seama cine e dacă o vezi pe stradă. FOTO

Aspirina din Las Fierbinți, de nerecunoscut. Și-a schimbat look-ul și nu-ți dai seama cine e dacă o vezi pe stradă. FOTO
Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, a împlinit, ieri, 50 de ani. Odată cu schimbarea prefixului, actrița și-a schimbat complet coafura și culoarea părului. Nu mai seamănă aproape deloc cu roșcata pe care o știm din serialul de comedie de la Pro TV.

Îndrăgita actriță Mirela Oprișor, cunoscută publicului larg din serialul Las Fierbinți, s-a tuns și s-a vopsit blondă. Dacă în las Fierbinți apare cu părul lung și roșu aprins, în realitate Mirela Oprișor este blondă, tunsă scurt și poartă ochelari. Vedeta, se pare, că nu are nicio problemă cu trecerea anilor, apărând pe rețelele de socializare în fotografii needitate care îi mai arată și câte un rid.

Actrița a postat o fotografie pe contul său de Facebook, în care le mulțumește fanilor pentru miile de urări de La mulți ani. „Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile bune!”, a scris Mirela Oprișor, alias Aspirina, pe pagina sa de Facebook.

Mirela Oprișor este căsătorită cu actorul Mimi Brănescu

Actriță de scenă și film, Mirela Oprișor este căsătorită cu actorul și scriitorul Mimi Brănescu. Au împreună o fiică, Ana, în vârstă de 16 ani, care îi seamănă aproape leit.

Chiar dacă aproape toți telespectatorii o știu din serialul Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, unde joacă rolul Aspirinei, Mirela Oprișor joacă teatru de mai bine de 20 de ani.

Mirela Oprișor este actriță la Teatrul de Comedie din București. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București în anul 2000, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Și-a sacrificat cariera pentru fiica sa

Mirela Oprișor s-a angajat la Teatrul de Comedie după terminarea facultății, dar a rămas într-un con de umbră în perioada în care s-a născut fiica ei. Rolul care a readus-o în atenția publicului și a regizorilor este cel al Adrianei Hanganu din filmul „Marți, după Craciun”, regizat de Radu Muntean. Pentru acest rol a primit și Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Sarajevo.

De asemenea, tot pentru rolul Adrianei Hanganu, Mirela Oprișor  a primit, în 2011, premiul Gopo pentru cea mai bună actriță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre