Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu, în vacanță „la bogați”. De data aceasta, generalul Gheorghiță-pandemie i-a făcut pozele!

Monica Bârlădeanu, în vacanță „la bogați”. De data aceasta, generalul Gheorghiță-pandemie i-a făcut pozele!
Medicul Valeriu Gheorghiță, ajuns general și șef al spitalului SRI după ce a gestionat panemia, a ținut cont de sfaturile primite de la Dana Budeanu și a făcut ceea ce trebuia: și-a dus iubita într-o vacanță adevărată.

Monica Bârlădeanu și iubitul său se relaxează într-un decor exotic, dar nu au scăpat nici acum de ironiile internauților.

Vedeta a postat pe contul de socializare câteva fotografii cu adevărat spectaculoase, în care apare în toată splendoarea ei, alături de un comentariu din care reiese cât de bine se simte. „Cu referințe discrete la Blue Lagoon-cam așa sunt zilele astea de vacanță. Sper că vă răcoriți și voi pe undeva. Love„, a scris vedeta pe Facebook.

Monica Bârlădeanu zburdă de fericire

„Are doctorașul bani?”

Fanii Monicăi Bârlădeanu care sunt cu ochii în patru n-au putut nici acum să se abțină de la comentariile acide. „Are doctorașul bani?/ Gheorghiță ți-a făcut pozele astea?”, „Monica, care este locația Lagunei albastre unde ești? Știu că sunt mai multe, în Mediterana, în Atlantic sau în Pacific?”, „Rusine, dupa ce a despartit niste copii de tatal lor, acum se afiseaza ca sa vadă familia”, au fost doar câteva din cuvintele internauților adresate frumoasei artiste.

Cât câștigă actualul iubit al Monicăi Bârlădeanu

Nu cu mult timp în urmă, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost fotografiați într-un jacuzzi al unui resort din Bulgaria.

La prima vedere, toată lumea a crezut că actrița i-ar fi stricat familia directorului spitalului SRI, despre care se știa că este căsătorit cu o colegă de facultate și are doi copii. Monica a lămurit însă acest aspect, precizând că medicul este un bărbat respectabil și divorțat.

Monica și Gheorghiță, în tandrețuri în Bugaria

Dana Budeau l-a pus la colț pe medicul-pandemie

Cea mai dură a fost Dana Budeanu care i-a recomandat medicului să aibă grijă de iubita sa și să o scoată în cele mai luxoase locuri, pentru că așa este obișnuită. Și, după cum se vede, acesta s-a conformat. „Domnule Gheorghiță, dacă mergeți la Cheval Blanc, frumos, n-are cine să vă mai pozeze acolo. E 10-15.000 de euro pe noapte.

N-are cine să te fotografieze acolo. De aia e bine să mergi numai la bogați. Dacă te duci în  Bulgaria…Trebuie să-l ajute conturile. Am toată încrederea că după doi ani și jumătate (n.r. – COVID), cel puțin doi ani de zile nu sunt probleme cu Marilyn Monroe. Gheorghiță e mic, e începător. A greșit. Dar nu o va mai face”, s-a dezlănțuit Dana Budeanu într-o emisiune la România Tv.

„De-acum nu va mai greși. Dar am încredere de tot în ea. O să fie bine. Numai la bogați vor fi”

La început e cu iubire și nu mai contează unde mergem. Putem merge și la Govora, la munte. De-acum nu va mai greși. Dar am încredere de tot în ea. O să fie bine. Numai la bogați vor fi. El va fi forțat. Ce faci, te duci la Paris? Să te vadă toată lumea? Te duci la Hong-Kong! Te duci în America de Sud!

Vă dau eu lista. Dar ea știe. El nu știe, că nu a mai fost (…) Costă 40.000 de euro. Ți se pare mult, după doi ani de mascaradă. Gheorghiță a făcut o treabă excepțională și va fi toată viața bine (n.r. – cu banii)”, i-a dat pontul Dana Budeanu medicului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre