Simona Ionescu / Redactor Șef

Motivele pentru care Naomi Campbell a ascuns că a fost gravidă. Identitatea tatălui stârnește valuri de bârfe

Motivele pentru care Naomi Campbell a ascuns că a fost gravidă. Identitatea tatălui stârnește valuri de bârfe
Nimeni nu a știut că e însărcinată, nimeni nu a crezut-o că a fost. Supermodelul în vârstă de 51 de ani și-a uimit fanii anunțând nașterea fiicei sale în mai, la doar câteva săptămâni după ce a apărut pe podiumul Săptămânii Modei de la New York, fără o umflătură vizibilă.

Acum, vedeta spune că copilul de nouă luni – al cărui tată biologic nu a fost niciodată numit – este al ei, pe fondul speculațiilor crescânde cu privire la descendența sa biologică, respectiv la faptul că ar fi adoptat fetița.

În cea mai recentă ediție a British Vogue, în timp ce poza cu fiica ei pentru o fotografie de copertă exclusivă, modelul a confirmat: „Ea nu a fost adoptată – este copilul meu”. Naomi a fost timidă în timpul noului interviu și, în ciuda faptului că a confirmat că fiica ei nu este adoptată, a refuzat să detalieze mai multe despre primul ei născut, scrie Daily Mail. Cu toate acestea, ea a recunoscut că foarte puțini oameni din cercul ei larg de prieteni și membri ai familiei știau că plănuia să devină părinte.

Naomi Campbell a ținut secret total faptul că era însărcinată

Ea a explicat: „Pot număra pe degetele de la o mână numărul de oameni care știau că o am pe ea. Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o pot imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”.

În altă parte a interviului ei, Naomi a insistat că încă îi place să prezinte modă. Totuși a recunoscut că, cu cât îmbătrânește, cu atât devine mai „deranjant”. „Încă mă bucur de asta, dar este îngrozitor!” a explicat proaspăta mămică.

„Pentru că am 51 de ani, mă plimb cu fete care au 18 ani! Este grozav să fiu cu acești tineri la vârsta mea, dar trebuie să spun că la unul dintre spectacole am spus: Hei, fetelor! Ridicați-vă picioarele! De ce mergeți atât de încet?”. Ea a adăugat: „Cu siguranță simt că la vremea mea am fost mai fericită. Am zâmbit! Trebuie să ne arătăm personalitățile”.

Despre faptul că a devenit o „figură maternă pentru o generație mai tânără de modele negre”, Naomi a spus: „Au fost o mulțime de momente când mergeam la prezentările de modă, dar nu am fost niciodată aleasă pentru campaniile publicitare și asta m-a durut foarte mult. A trebuit să înghit în sec și să merg mai departe. Desigur, ar fi fost grozav să fi avut acel sprijin în jurul meu atunci, dar sunt mândră să văd că se întâmplă acum, sunt mândră să văd diversitatea acum”.

„Nu există dragoste mai mare”

Vedeta modellingului anilor 90 a fost văzută pentru prima dată împreună cu fiica ei în public în timpul unei ieșiri discrete la New York, în iulie. Arătând de obicei șic, Naomi purta o cămașă albă supradimensionată, în timp ce împingea căruciorul fiicei sale. Naomi a anunțat că este mamă în urmă cu nouă luni.

Supermodelul – despre care se crede că este singură – și-a surprins urmăritorii de pe Instagram în momentul în care a distribuit o fotografie în care își legăna fiica nou-născută și a declarat că nu a simțit niciodată o „mai mare dragoste”. Naomi a scris: „O binecuvântare frumoasă m-a ales să fiu mama ei. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte pentru a descrie legătura de-o viață pe care acum o împărtășesc cu tine, îngerul meu. Nu există dragoste mai mare”.

Nimeni nu știe cine e tatăl copilului lui Naomi Campbell

Modelul nu a oferit alte detalii în postare. Naomi a avut ultima relație cunoscută cu rapperul Skepta în 2018, dar s-a bucurat de o aventură cu Liam Payne în anul următor. De-a lungul anilor s-a bucurat de relații importante cu Diddy, Robert De Niro, Mike Tyson și cu miliardarul rus Vladislav Doronin. Ea a declarat că este „în relații bune” cu foștii ei și nu se crede că se întâlnește cu cineva nou în prezent.

Naomi a păstrat secretul despre bebelușul ei, dar mama ei Valerie Morris-Campbell și-a împărtășit gândurile despre sosire, spunând că este „dincolo de încântată”. Împărtășind aceeași imagine, ea a postat: „Felicitări fiicei mele Naomi pentru nașterea fiicei ei, sunt mai mult decât încântată că am așteptat de mult să fiu bunică”.

Naomi Campbell și-a dorit de mult timp un copil. Vorbind la ES Magazine în 2017, ea a spus: „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, având în vedere felul în care este știința, cred că o pot face când vreau. Întrebată dacă ar avea copilul ea însăși în loc să adopte, ea a răspuns: „Poate. Poate… Poate”. Cu toate acestea, vedeta a insistat că nu vrea să fie părinte singur, așa că va găsi mai întâi un partener potrivit. Ea a spus: „Îmi doresc o figură paternă. Cred că este important. Așa simt astăzi”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre