Simona Ionescu / Redactor Șef

Motivele pentru care regele Charles „își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă”. Cum se comportă prinții Andrew, Harry și William cu servitorii

Motivele pentru care regele Charles „își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă”. Cum se comportă prinții Andrew, Harry și William cu servitorii
Regele Charles nu e atât de calm cât s-ar crede. Atunci când lucrurile nu ies așa cum el își dorește, Suveranul „își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă”.

Surse din anturajul palatului spun că regele Charles „își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă”, dacă dorințele nu îi sunt îndeplinite imediat.

Motivele pentru care se supără Charles vor fi dezvăluite într-o carte ce va fi publicată pe 18 februarie

Se spune că monarhul, în vârstă de 76 de ani, se înfurie din cauza unor mici detalii, apoi regretă,după cum se dezvăluie într-o carte a expertului regal și jurnalistului Tom Quinn, care urmează să fie publicat pe 18 februarie.

Cartea, care detaliază relatările servitorilor regali de-a lungul anilor, au explicat că regele Charles și regina Camilla își tratează întotdeauna „bine” personalul, dar Suveranul este predispus la „mici explozii de iritare”.

Regele are cerințe foarte stricte cu privire la modul în care îi sunt îndeplinite dorințele

Motivele pentru care regele Charles „își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă”. Cum se comportă prinții Andrew, Harry și William
Regele Charles, nervos când nu i-a funcționat stiloul

Charles, despre care se știe că este temperamental și care s-a înfuriat în public pentru că stilourile sale nu funcționau, are cerințe foarte stricte cu privire la modul în care sunt îndeplinite dorințele sale.

Se spune că monarhul ar fi făcut scandal dacă nu i se dădea „ceașca de ceai potrivită” și, de asemenea, are opinii cu privire la modul în care pasta de dinți este pusă pe periuța sa. „Își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă, dar de obicei regretă repede”, se arată într-un extras din „Yes Ma’am: The Secret Life of Royal Servants”

„Nu putem ajunge niciodată la timp”

În 2022, regele Charles și-a exprimat frustrarea în legătură cu un stilou care se scurgea în timp ce semna cartea vizitatorilor la castelul Hillsborough și le-a spus curtenilor că „nu poate suporta acest lucru nenorocit”.

Cu doar câteva zile mai devreme, regele a cerut nervos unui asistent să mute un vas de cerneală în timp ce semna documente la proclamarea sa ca nou rege. Anul trecut, Suveranul s-a plâns că „nu putem ajunge niciodată la timp”, așteptând în trăsură în fața Westminster Abbey înaintea încoronării sale, au afirmat cititorii pe buze.

Prinții William și Harry au moștenit capriciile tatălui

Motivele pentru care regele Charles „își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă”. Cum se comportă prinții Andrew, Harry și William
Cum se comportă cu personalul Harry și William

Tom Quinn amintește că atât capriciile ocazionale ale lui Charles, cât și tacticile de intimidare ale prințului William par să fie „moștenite în măsuri diferite de prințul William și prințul Harry”.

„Amândoi se irită foarte repede și sunt foarte pretențioși. Este ceva natural pentru ei. Oamenii cărora li se face totul din copilărie tind să fie mai degrabă răsfățați și predispuși la crize de iritare, pentru că habar nu au câtă muncă implică spălatul și călcatul, lustruitul și cusutul atunci când ei înșiși nu au făcut niciodată nimic din toate acestea”, a spus un fost membru al personalului.

„Harry a fost probabil cel mai confuz dintre toți membrii familiei regale din generația sa”

Unul dintre foștii servitori ai Ducelui de Sussex a vorbit și de comportamentul prințului Harry. „Îmi amintesc că odată, în apartamentele sale private, am încurcat ceva, unele dintre hârtiile sale de pe birou sau ceva de genul ăsta.

S-a înfuriat imediat și am fost surprins de cât de supărat a fost pentru ceva atât de banal. Ne-am gândit că a fost un pic exagerat să se plângă că sunt confuz, având în vedere că Harry a fost probabil cel mai confuz dintre toți membrii familiei regale din generația sa”, a spus acesta.

Prințul Andrew avea tendința de „a se purta cu personalul ca un bătăuș clasic de școală”

Motivele pentru care regele Charles „își pierde cumpătul într-o fracțiune de secundă”. Cum se comportă prinții Andrew, Harry și William
Prințul Andrew, frustrat că nu va deveni niciodată rege

Cu toate acestea, se spune că Prințul Andrew avea accese de furie mult mai grave. Odată, ducele a alungat un membru al personalului pentru că „nu putea suporta” să se uite la o aluniță de pe fața acestuia și se spune că era foarte pretențios cu privire la modul în care personalul său arăta și se îmbrăca.

Cartea povestește că Andrew era „autoritar” și avea tendința de „a se purta cu personalul ca un bătăuș clasic de școală”.

Se presupune că are acest comportament din cauza frustrării că nu va deveni niciodată rege. Potrivit cărții, mai mulți foști servitori își amintesc că Andrew, despre care se spune că era fiul favorit al reginei Elisabeta, a dispus îndepărtarea unui membru al personalului pentru că purta o cravată de nailon.

Lui Andrew îi plăcea să lovească pereții cu o minge de tenis, rupând astfel ceasuri și ornamente scumpe

„Dacă îi plăcea un membru al personalului său, putea fi foarte loial și înțelegător, dar nu se putea abține să nu fie imperios, autoritar și irascibil dacă ceva nu mergea bine sau nu se făcea exact pe placul lui”, a mărturisit un servitor despre Andrew.

Deși o fostă cameristă de la Palatul Kensington a refuzat să îl numească pe prințul în cauză, ea a declarat că acesta striga „Eliberați puntea”. Ceea ce însemna că ea trebuia „să iasă repede din cameră și să se asigure că niciun membru al personalului nu se afla între prinț și toaleta pe care intenționa să o viziteze”.

De asemenea, lui Andrew îi plăcea să lovească pereții cu o minge de tenis, rupând astfel ceasuri și ornamente scumpe. Ducele căzut în dizgrație a fost nevoit să se retragă din viața publică în ultimii ani din cauza unei serii de scandaluri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre