Simona Ionescu / Redactor Șef

Naomi Campbell este oficial doctor! Și-a sărbătorit diploma cu greii din showbiz

Naomi Campbell este oficial doctor! Și-a sărbătorit diploma cu greii din showbiz
Naomi Campbell, supermodelul în vârstă de 52 de ani, și-a îndeplinit visul de a deveni mamă anul trecut, iar acum este nedespărțită de fiica ei. Mai nou este și doctor.

Zilele acestea și-a mai împlinit un vis, și a ținut să trăiască bucuria alături de cei peste 13 milioane de fani de pe Instagram. Naomi Campbell, super modelul care face furori pe podiumurile de modă și acum, a devenit oficial, doctor. „Ziua absolvirii! Sunt dincolo de cuvinte de recunoștință și emoție pentru a primi o astfel de onoare de la @unicreativearts . Vă mulțumesc pentru felul călduros în care m-ați primit, colegii mei de clasă de 20, 21, 22  de ani.

Sunteți viitorii noștri creativi și abia aștept să văd contribuția voastră în lume. Vă mulțumesc domnule președinte și vicecancelar Bashir Makhoul… Mulțumesc mamei mele @valeriemorriscampbell & familiei melepentru că a stat alături… și familiei mele alese … Și mulțumesc Dumnezeului Atotputernic pentru că mă ghidează în fiecare zi… și (mi-a dat) cea mai mare binecuvântare a mea, fiica mea”, a titrat vedeta pe contul ei de Instagram.

Dr. Naomi Campbell a purtat o salopetă Burberry la absolvire

Titlul Dr. Naomi Campbell este oficial, și deja, vedeta și l-a adăugat pe rețelele sociale.  Legendarul supermodel a adăugat această realizare impresionantă în CV-ul ei, după ce a acceptat un doctorat onorific de la Universitatea pentru Arte Creative din Londra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Naomi a urcat pe scenă în timpul ceremoniei, care a avut loc la Royal Festival Hall, purtând o togă și o șapcă tradiționale pentru absolvenți, primind cu lacrimi în ochi însemnele doctoratului. Pe dedesubt, Naomi Campbell a întruchipat eleganța absolvirii, optând pentru o salopetă Burberry în nuanța clasică crem a mărcii istorice, pe care a asortat-o cu cizme negre din piele cu vârf rotund.

Petrecere de pomină cu vedetele momentului

Mai târziu în cursul zilei, ea a sărbătorit distincția în adevăratul stil de supermodel cu o petrecere organizată la restaurantul The Twenty Two din Mayfair.

Naomi a purtat o rochie lungă strălucitoare, albastru metalizat, la petrecerea ei de absolvire, unde a avut alături pe unii dintre cei mai apropiați și mai dragi oameni ai ei: modelele Winnie Harlow, Emma Weymouth, rapperii P. Diddy, Wizkid și Tinie Tempah, precum și cântărețul Yung Miami și modelul australian Shanina Shaik, dezvăluie Parade.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Sursa foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre