Simona Ionescu / Redactor Șef

Nașa avocată i-a dus pe Brigitte și Pastramă în Deltă. Proțap la Salcia Liniștită

Nașa avocată i-a dus pe Brigitte și Pastramă în Deltă. Proțap la Salcia Liniștită
Deși are 43 de ani, Brigitte Pastramă nu a făcut în viața ei așa ceva. Acum nu a mai putut să dea înapoi.

Nașa cuplului Brigitte – Pastramă, avocata Lizeta Haralambie, le-a făcut o mare surpriză celor doi, mai ales femeii, și i-a dus în Deltă, pe ei cu fetița Brigittei, Sara, alături de încă o altă pereche de fini.

Este pentru prima dată când Brigitte vizitează Delta Dunării, loc unde nu a fost niciodată, în viața ei. Asta deși se poate lăuda cu multe locații exclusiviste din lumea largă vizitate. Cu ani în urmă era o prezență nelipsită pe Croazetă, la Monaco, acum a ajuns la Murighiol, la Salcia Liniștită. Distracția din Delta Dunării de la pensiunea Salcia Liniștită a durat trei zile și trei nopți.

Excursia din Delta Dunării a fost una excepțională, după cum se vede și din fotografiile pe care Rețete și vedete le publică. Pastramă și Brigitte s-au plimbat cu barca pe canale, au făcut un vițel la proțap, unde bărbatul și-a arătat talentul. Ce e al lui, e pus deoparte: pare că se chiar pricepe la așa ceva.

Florin Pastramă a vrut să își arate și veleitățile de bărbat perfect capabil să își vâneze și să-și prepare singur hrana lui și a familiei. A  fost și la pescuit, dar era să cadă din barcă.


O băutură verde face minuni împotriva grăsimii

Învățăturile lui Petre Roman pentru fiica sa Oana care s-a filmat în cada cu spumă


Super-nașa  cu un corp  de vis

Lizeta Haralambie e surpriza momentului. Cu ocazia excursiei în Delta Dunării cu finii ei, și-a etalat noua siluetă. Avocata a slăbit enorm. Brigitte a postat pe pagina de socializare o fotografie în care apare alături de Florin Pastramă și nașa lor, iar acolo se vede cât de mare e transformarea.

Relația dintre avocată și Brigitte e foarte strânsă. Să ne amintim numai că aceasta a anunțat faptul că mai tânăra fină a pierdut o sarcină, în timp ce se afla la Saint Tropez.

Cum a copilărit Brigitte

Chiar dacă în mare parte din viața ei a trăit în lux, având parte de parteneri cu bani, Brigitte a avut o adolescență în care a trebuit să muncească pentru a se întreține.

Într-un interviu, vedeta a dezvăluit că, pe când avea 16 ani ea a început să lucreze. A făcut curățenie în case, a meditat la matematică, română și germană copii mai mici. În plus, ea a participat la concursuri de creaţie literară şi de interpretare artistică încă din clasele primare. După ce a intrat la liceu, Brigitte a început să cânte alături de formaţia „Flores” și a debutat în lumea modelingului. A început cu Tina Charm și a ajuns să lucreze cu marile agenții din București, MRA și Ford.

A câștigat concursul “Top Model România” şi a prins finala de la “Top Model of the World”, fiind una dintre cele 10 finaliste. Apoi a câștigat titlul Miss Personalitate la Miss România în 1995.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre