Simona Ionescu / Redactor Șef

Neștiuta poveste de viață a Sandrei Bullock. Copiii ei și-au început viața în centre de plasament

Neștiuta poveste de viață a Sandrei Bullock. Copiii ei și-au început viața în centre de plasament
Actrița Sandra Bullock este una din cele mai îndrăgite, însă viața ei de familie, cu toate provocările ei sunt mai puțin știute.

Sandra Bullock a apărut, miercuri, în noul episod din „Red Table Talk” pentru a vorbi cu gazdele despre adopție și maternitate, mai detaliat decât oricând. Actrița câștigătoare a Oscarului este mamă pentru Louis Bardo, un băiat în vârstă de 11 ani, pe care l-a adoptat ca mamă singură când acesta avea doar trei luni și jumătate. I-a adus acestuia o soră, Laila, în vârstă de 9 ani, care fusese în plasament. Bullock a adoptat-o de la vârsta de 3 ani, în 2015.

Vorbind cu Jada Pinkett Smith, Willow Smith și Adrienne Banfield-Norris, Bullock a spus că a avut „o experiență extraordinară prin sistemul de asistență maternală” și că acum are „cel mai glorios copil de arătat, pentru ceea ce există în acel sistem”.  Actrița încearcă de ani de zile să facă lumină asupra sistemului de plasament, admițând că „este un lucru despre care e greu de vorbit” și poate deveni „întunecat” uneori.

Sandra Bullock a adoptat doi copii de culoare

„Când am trecut eu însumi prin acest proces am văzut că trebuie să dovedești că ești un părinte capabil. Ești ca în sala de judecată”, a explicat ea. Adoptarea unui copil care fusese în trei plasamente diferite înainte de a-și găsi un loc pe care să-l poată numi „acasă” pentru totdeauna, vine cu o traumă încorporată. Bullock a vorbit despre asta în contextul adoptării Lailei.

Când copiii adoptați erau mici, le pusese pătuțurile în dressing, ca să îi știe aproape și să îi poată vedea mereu, de teamă să nu lis e întâmple ceva și ea să nu fie acolo.

Sandra Bullok are o relație cu fotograful Bryan Randall. Cei doi sunt împreună din 2015, anul în care a adoptat-o pe micuța Laila. Deși au trecut niște ani de când fetița are o nouă familie, a rămas cu anumite traume din primii ani de viață. Adăugând că Laila uneori ascunde mâncarea, Bullock a remarcat că este o tactică de supraviețuire.

Cum l-a cunoscut actrița pe partenerul ei, fotograful Bryan Randall

Bullock avea 45 de ani când l-a adoptat pe Louis pe fondul divorțului ei de Jesse James, în 2010. Datorită puștiului l-a cunoscut pe actualul ei partener. Vedeta „Blind Side” l-a cunoscut pe Randall, un fotograf profesionist, după ce l-a angajat să facă poze la a cincea aniversare a lui Louis.  Au început să se întâlnească și, la scurt timp după aceea, ea i-a dezvăluit că o adoptă pe Laila.  Numindu-l pe Randall „un sfânt”, ea și-a amintit cum i-a spus că familia ei se mărește.

„I-am spus: Aduc un copil acasă, când mă întorc de la Toronto!”, a explicat ea.  Era atât de fericit, dar era și speriat. Vestea a fost ca un buldozer”, a continuat vedeta.

Ea a continuat să-l laude pe Randall ca un exemplu minunat pentru copiii ei, unul care este „foarte creștin” și oferă un mod foarte diferit de a privi lucrurile.  „Nu sunt întotdeauna de acord cu el și el nu este întotdeauna de acord cu mine”, a adăugat ea, „dar (…) el este exact părintele potrivit pentru ei”.

Sandra Bullock își face griji de mamă

Sandra Bullock a vorbit, de asemenea, despre faptul că este o mamă albă pentru doi copii de culoare și despre particularitățile care vin împreună cu asta: „Mi-e frică de tot. Știu că le transmit tot felul de anxietăți existențiale. Mă gândesc la ce vor experimenta ei când ies din casă. Mă întreb deseori dacă anxietatea mea este îndreptățită, protectoare.”

În timp ce Bullock a spus că știe că este greu pentru unii oameni să treacă de o femeie albă care are doi copii negri, speră ca aceștia să se uite la familia ei și să vadă câtă dragoste este acolo.

„Sunt o persoană care a trecut prin procesul de divorț. Am găsit dragostea vieții mele, împărtășim doi copii frumoși. Trei copii, de fapt, căci e și fiica mai mare a lui Randall. Este cel mai bun lucru din toate timpurile”, a spus Sandra Bullock continuând să explice de ce nu s-a recăsătorit: „Nu avem nevoie de o hârtie ca el să fie un partener devotat și eu o mamă devotată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre