Simona Ionescu / Redactor Șef

Nimeni n-a observat! Și Reghe are tatuaj cu Anamaria și a luat o decizie dureroasă! Asta o va dărâma pe impresară

Nimeni n-a observat! Și Reghe are tatuaj cu Anamaria și a luat o decizie dureroasă! Asta o va dărâma pe impresară
Anamaria Prodan și-a tatuat pe spate un portret al întregii familii, iar chipul lui Laurențiu Reghecampf este moț peste toți. Un tatuaj proeminent pe care impresara a spus că nu vrea să-l șteargă și pe care îl va purta în continuare cu mândrie. Chiar dacă încă soțul ei a plecat definitv de acasă, a declarat că a introdus acțiunea de divorț și și-a lăsat amanta însărcinată.

Anamaria va păstra tatuajul cu Reghe, cel puțin așa spune acum. Consultând un medic dermatolog, Rețete și Vedete a aflat că acel tatuaj și dacă va trece printr-un proces de eliminare a pigmentului (șterge cu laser), cicatricile vor rămâne vizibile. Singura șansă a impresarei de a scăpat de fața fostului soț este să-l acopere pe Reghe cu un tatuaj nou, mai mare și mai colorat – astfel încât să se ascundă orice urmă.

Totodată, antrenorul de la Craiova are și el un tatuaj proeminent cu Anamaria Prodan. Reghe are tatuat pe antebraț numele artistei, pe o suprafață de circa 25 de centimetri lungime. Un tatuaj mare, deci, care cu siguranță o cam râcâie pe actuala lui iubită, Corina.

Reghe și amanta, Corina Caciuc

Surse din anturajul antrenorului susțin că acesta s-a interesat la o clinică specializată în îndepărtarea tatuajelor despre procedură și rezultate. Răspunsul ar fi fost afirmativ din partea specialiștilor, că se poate îndepărta, dar Reghecampf s-a documentat și în lumea tatuatorilor despre o eventuală acoperire cu un tatuaj nou.

Această veste, dacă nu a ajuns deja la urechile Anei, o va înfuria. După cum povestea chiar ea, tatuajele au fost un simbol al iubirii lor și și-au promis că nu le vor șterge niciodată, indiferent de ce se va întâmpla între ei.

Se pare că Laurențiu Reghecampf s-a răzgândit. Și dacă în locul numelui impresarei va apărea scris „Corina” vom vedea în timp.

„Îmi este rușine să ies pe stradă”

Anamaria nu înțelege sub nici o formă cum s-a transformat Reghecampf și susține că atât ei cât și copiilor le este rușine să iasă pe stradă.

”Părinții mei se întorc în mormânt și chiar și tatăl lui, care a fost atât de mândru de copilul lui și de familia lui. Și noi atât de mult am muncit ca să ajungem cine suntem astăzi. Copiii mei, la 22, 21 și 13 ani, Luca 19 ani, nu cred vreodată că și-au dorit sau și-au imaginat să ajungă în această mocirlă. Deja este atât de deranjat. Vă rog să mă credeți că îmi este rușine să ies pe stradă, și mie și copiilor”, a spus vedeta.

 

,,Nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu”, a mai adăugat ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre