Simona Ionescu / Redactor Șef

Oamenii de știință au demonstrat că norocul există. Ne arată cum să-l atragem!

Oamenii de știință au demonstrat că norocul există. Ne arată cum să-l atragem!
Richard Wiseman a studiat fenomenul norocului și, în mod surprinzător, a demonstrat că oamenii nu se nasc norocoși sau ghinioniști. Potrivit lucrării sale de cercetare „The Luck Factor”, norocul nu este un fel de magie - este despre atitudinea ta.

Oamenii norocoși tind să fie mai deschiși, mai zâmbitori și mai îndrăzneți, în timp ce ghinioniștii trăiesc adânc în anxietate, par încordați și se simt nefericiți. Totul depinde de deciziile luate, oportunitățile de care se profită.

Pentru a crește cantitatea de noroc din lume, domnul Wiseman a deschis chiar Școala Norocului, împărtășind anumite exerciții și trucuri. Sunteți gata pentru un experiment? Încercați-l!

Maximizează oportunitățile

Cu toții cunoaștem oameni care se plâng în mod constant de a obține mai puține oportunități. De aceea nu au succes la locul de muncă, nu pot întâlni un partener perfect sau nu își îndeplinesc visele. Dar problema majoră este lipsa lor de atenție și teama de a-și asuma riscuri. A fi prea concentrat pe ceea ce ai (sau nu ai) în viața ta îți distrage atenția de la găsirea, încercarea și crearea unor lucruri noi și interesante.

Ce să faci? Ține-ți ochii și mintea deschise. Nu aștepta să se întâmple lucrurile. Fii stăpânul vieții tale și nu te teme de necunoscut.

Ascultă presimțirile

Să te descurci bine cu subconștientul tău te poate face și mai norocos. Oamenii norocoși ascultă întotdeauna semnalele pe care le transmit corpul și mintea lor și învață cum să le citească corect. Cu toate acestea, cei nefericiți sunt prea nerăbdători să observe un sentiment intestinal și se tem să se bazeze pe intuiția lor.

Ce să fac? Ștergeți-vă mintea de toate îndoielile și anxietatea obișnuită și încercați să vă împrieteniți cu vocea voastră interioară, de exemplu, meditând.

„Norocul crede că ești norocos”

„Norocul crede că ești norocos”. Această atitudine îi ajută pe majoritatea oamenilor să rămână pozitivi și optimiști indiferent de ce. S-ar putea spune că pare a fi auto-amăgire, deoarece se întâmplă atâtea lucruri rele și este imposibil să fii întotdeauna norocos! Într-un fel, da, este adevărat.

Dar, deoarece nu poți fi 100% sigur că nu vei avea noroc, de ce să nu-ți permiți niște așteptări bune? Mai mult, a rămâne pozitiv te ajută să faci față eșecurilor și să nu renunți.

Ce să faci? În loc să vă irosiți energia pentru a vă aștepta la rău, folosiți-o într-un mod mai pozitiv.

Transformă ghinionul în ceva bun

Ți-ai lăsat umbrela acasă într-o zi ploioasă? Este momentul perfect pentru a activa muzica romantică și a vă simți la un pas cu natura! Ți-ai rupt tricoul? Poate că este timpul să vă reînnoiți garderoba sau să fiți creativi și să atașați un plasture.

Așa cred oamenii norocoși. A crede în noroc nu este suficient pentru ei – ei neagă doar existența nenorocirilor. Nebun, nu? Dar nu există nicio amăgire în aceste cazuri. Ei joacă mâna care li se face și nu se plâng.

Tulburător. Înainte ca piesa „Un înger” să se lanseze, micuța Paloma, partenera lui Pepe, a visat un serafim

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre