Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Moșneagu, reacție fantastică după ce și-a văzut iubitul, pe Vlad Gherman, plângând pe net după fosta

Oana Moșneagu, reacție fantastică după ce și-a văzut iubitul, pe Vlad Gherman, plângând pe net după fosta
Imaginile momentului îl au pe Vlad Gherman plângând pe net după fosta, într-un live, pe Insta Story, jelind despărțirea de fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, chiar dacă el e de ceva timp într-o altă relație. Cum i-a „căzut” actualei, Oana Moșneagu, veți vedea.

Actorul consideră că ceea ce a făcut e un gest de sinceritate absolută în fața fanilor săi.  El a rememorat lunga relație cu fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, și a început să plângă, filmându-se în live-ul online.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei”, le-a povestit fanilor săi.

Vlad Gherman plângând pe net, imaginile momentului

El a mai arătat că a avut nevoie de psihoterapie după despărțirea de Cristina Ciobănașu. ,,Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră. Și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a mai punctat Vlad Gherman.

Actorul se iubește cu Oana Moșneagu

Cu toate că despărțirea de Cristina Ciobănașu părea că l-a pus de tot la pământ, Vlad Gherman a găsit resurse să înceapă o nouă relație, cu o colegă de platou și breaslă,  Oana Moșneagu. Care  nu a fost tocmai încântată de lacrimile iubitului după fosta, dar pe care îl înțelege. Așa că, Oana, ca să îi reamintească locul ei în viața lui, a făcut o postare, tot pe Insta Story în care povestește că s-a apucat de kinetoterapie, și că e la un anume restaurant unde își așteaptă iubitul la masă.

Deși nu au împlinit încă un an de relație, Vlad Gherman și Oana Moșneagu locuiesc împreună. Ei împart casa și cu cele două pisici ale bărbatușui, Moț și Una.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre