Simona Ionescu / Redactor Șef

La ce visează Oana Moșneagu și Vlad Gherman să li se întâmple în ziua nunții

La ce visează Oana Moșneagu și Vlad Gherman să li se întâmple în ziua nunții
După doi ani de iubire ca în povești, Oana Moșneagu și Vlad Gherman își vor pune pirostriile. Mireasa știe cum vrea să arate rochie de mireasă. Ce spune mirele.

Cu puțin timp în urmă, Vlad Gherman a făcut-o să plângă pe iubita lui când a cerut-o în căsătorie. Cei doi se pregătesc pentru cel mai frumos moment, iar actrița a vorbit și despre rochia de nuntă.

„Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”

Au foarte mulți prieteni, sunt extrem de iubiți de români, dar Vlad și Oana Moșneagu nu-și doresc o nuntă mare și luxoasă, ci una restrânsă și intimă. „Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta.

Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, i-a mărturisit Oana Moșneagu lui Dan Capatos. La rândul său, Vlad Gherman a spus că și-ar dori ca petrecerea să aibă loc în apropierea Palatului Mogoșoaia, locul unde acesta a îngenuncheat și i-a pus iubitei sale inelul pe mână.

Cerere în căsătorie ca în filme

Moment unic, demn de o piesă de teatru

Cererea în căsătorie a lui Vlad Gherman a fost gândită în detaliu de actor și a avut loc pe 11 august 2023, sub ochii publicului. După premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, unde joacă amândoi, Vlad s-a așezat în genunchi și i-a jurat Oanei iubirea eternă. „Vreau să spun și eu ceva important. Dragostea deschide cele mai aprinse uși. Iubirea ne ajută să fim mai buni, să evoluăm, să ne cunoaștem.

„Mă suportă așa cum sunt, cu bune, cu rele, cu traume, cu griji”

Dragostea merită. Dragostea înseamnă muncă, înseamnă grijă, înseamnă toleranță, iertare și lista poate continua. Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa cum sunt, cu bune și cu rele, cu traume, cu griji și cel mai important lucru e că Oana m-a ajutat enorm”, a spus actorul, în aplauzele tuturor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre