Simona Ionescu / Redactor Șef

Obsesia momentului. Jean Paul Gaultier a dat lovitura: rochiile „în pielea goală” sunt sold-out

Obsesia momentului. Jean Paul Gaultier a dat lovitura: rochiile „în pielea goală” sunt sold-out
Noua obsesie a momentului în materie de modă sunt rochiile nude lansate de Jean Paul Gaultier. Toate vedetele s-au înghesuit să se îmbrace astfel încât să arte dezbrăcate complet.

Nu este vorba de o rochie transparentă, ci de una care acoperă în întregime corpul. Până la glezne. Dar vedetele și influencer-ițele  s-au grăbit să îmbrace rochiile și să se expună privirii. Este vorba de o colecție – capsulă, realizată de Jean Paul Gaultier împreună cu Lotta Volkova, un stilist frrelancer.

Îndrăzneață, sexy, senzațională – colaborarea dintre Jean Paul Gaultier și stilistul Lotta Volkova lasă comunitatea mondială a modei înmărmurită, arătând controversa nuditate feminină într-un mod elegant și încrezător. Linia reflectă o conducere puternică a curbei JPG – linii de înaltă feminitate codificate în siluete de clepsidră, demonstrând fascinația față de atu-uturile feminine. Rochia îmbracă și dezbracă totodată, deschizând discuția despre corpul gol în modă și societate.

Cât costă o rochie „dezbrăcată”

Rochia cu mâneci lungi „iluzie optică” este confecționată din țesătură elastică (80 % poliamidă, 20 % elastan), are decolteu rotund, la baza gâtului și o imprimare foto cu iluzie optică a unui corp feminin gol. Prețul unei rochii, care vine în două variante cromatice, pentru femei caucaziene și pentru unele de culoare, costă 590 de euro. piesele sunt disponibile în patru variante de mărimi: XS, S, M, L și XL.

Colecția include, de asemenea, și malete, imprimate în cele două variante cromatice, oferind purtătoarei un look topless. O astfel de bluză costă 390 de euro.

Ana Claudia Grigore, cântăreața cunoscută sub nunele de scenă Ruby, a purtat o astfel de bluză „dezbrăcată” la petrecerea Viva, de acum câteva zile (foto). Vedeta a făcut furori cu ținuta ei, asortând piesa Jean Paul Gaultier cu un accesoriu guler și o fustă lungă, neagră.

Jean Paul Gaultier, teribilul modei

Unul dintre cei mai celebri și mai controversați  designeri francezi  din lume, Jean Paul Gaultier,  s-a născut la 24 aprilie1952 în Arcueil -Val-de-Mare, Franța. Se știe despre el că în copilărie, chiulea de la ore și rămânea cu bunica, desenând zeci de schițe, de haine. Acestea practic s-au regăsit în viitoarele colecții de  haine haute-couture.

Pasionat de modă, când a devenit major s-a angajat cu jumătate de normă ladeja  faimosul Pierre Cardin unde, după o perioada scurtă de timp, este concediat din cauza excesului de personal. A revenit în companie în 1974, pe un post de designer. Jean Paul Gaultier a șocat lumea modei folosind că modele bărbați mai în vârstă și femei goale, dar pictate. Prezentările sale de modă au atras întotdeauna jurnaliștii celor mai mari publicații.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre