Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson, nemulțumită de seria TV despre ea și Tommy Lee. Ce părere are de Sebastian Stan

Pamela Anderson, nemulțumită de seria TV despre ea și Tommy Lee. Ce părere are de Sebastian Stan
Seria TV despre Pamela Anderson și Tommy Lee, întruchipați de actorii Sebastian Stan și Lily James, stârnește deja nemulțumiri. Ce zice star-ul din Baywatch despre noua producție.

Miniseria despre relația Pamelei Anderson cu Tommy Lee Jones este în lucru, iar nemulțumirile au început deja să apară. Produsă de HULU, seria TV îi are ca actori principali pe românul Sebastian Stan și pe actrița Lily James. Pe internet au apărut deja imagini cu cei doi „transformați” în celebrele personaje pe care le întruchipează. 

O sursă apropiată Pamelei a declarat pentru The Sun, că actrița este de-a dreptul nemulțumită de ceea ce ar fi o „variantă ieftină” a poveștii dintre ea și Tommy Lee Jones. „Pamela nu are nici cea mai mică intenție să vadă acest show îngrozitor vreodată”, a declarat un apropiat. 

Pamela Anderson, nemulțumită de Lily James și Sebastian Stan 

Sebastian Stan

Actrița în vârstă de 55 de ani, care locuiește acum în Canada alături de noul ei soț, ar fi spus că Lily James nici nu se compară cu ea, iar Sebastian Stan nu se apropie deloc de originalul Tommy Lee.  „Toată treaba este o glumă pentru ei”, a mărturisit sursa. Prietenul Pamelei, care a preferat să nu fie numit direct, a mai dezvăluit că aceasta ar fi supărată și pe faptul că miniseria urmează să descrie situația binecunoscută, în care o casetă cu momente intime dintre ea și Tommy Lee a ajuns să fie făcută public. 

„Totul a fost extrem de traumatic pentru Pamela, a fost una dintre cele mai dificile experiențe din viața ei”, a spus prietenul vedetei. De asemenea, se pare că producătorii ar fi luat legătura atât cu Pamela, cât și cu Tommy Lee, pentru noua serie, însă aceștia au refuzat categoric orice implicare. 

Pamela Anderson și Tommy Lee Jones s-au căsătorit în 1995 și au divorțat 3 ani mai târziu, în anul 1998. Au împreună doi fii, Brandon, în vârstă de 24 de ani și Dylan, 23 de ani. 

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre