Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton comite gafe pe bandă rulantă. A speriat părinții

Paris Hilton comite gafe pe bandă rulantă. A speriat părinții
Paris Hilton este mama a doi copii, care iau umplut viața de bucurie. Alegerile sale atunci când vine vorba despre siguranța micuților au stârnit însă îngrijorare în rândul părinților, care i-au atras atenția imediat. Paris Hilton comite gafe pe bandă rulantă.

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, sunt părinții a doi copii: băiețelul Phoenix, în vârstă de 1 an, și fetița London Marilyn, în vârstă de 6 luni. Paris este cât se poate de mândră de cei doi micuți, iar din postările ei din social media se poate observa că este o mamă implicată și dornică de a petrece cât mai mult timp cu copiii. 

Paris Hilton comite însă gafe pe bandă rulantă când vine vorba de siguranța lui Phoenix și a lui London Marilyn, astfel că a atras comentarii și corecturi din partea altor părinți. 

Paris Hilton i-a pus copilului vesta de salvare invers

Vedeta a stârnit îngrijorare în rândul mai multor părinți care au văzut un videoclip pe TikTok în care ea înota cu fiul ei de 1 an, Phoenix, după ce au observat că vesta de salvare pentru copii pe care o purta acesta era pusă greșit.

Paris Hilton a fost atenționată de părinți, căci vesta de salvare a lui Phoenix era pusă invers
Foto: PageSix

„Aventuri cu Baby P,” a scris duminică Paris, în vârstă de 43 de ani, în descrierea clipului în care își sprijinea copilul în timp ce acesta se bălăcea la piscina unui hotel, purtând un colac albastru care îi acoperea spatele și brațele. 

Fanii îngrijorați au comentat imediat 

„Hey mamă, doar un sfat de la o altă mamă care folosește colac pentru copii: cred că e pus pe dos. Dar iubesc acest videoclip, pură bucurie,” a comentat un fan, primind peste 800 de „like-uri”.

Paris Hilton și-a recunoscut vina și a transmis că totul este în regulă
Foto: PageSix

O altă persoană a adăugat: „Mică vesta de salvare este pe dos,” înainte de a încuraja noua mamă: „dar ești o mamă minunată!!! Bucură-te de fiecare moment.” Un al treilea a reasigurat-o pe moștenitoare că această confuzie este comună, adăugând: „Colacul lui este pe dos, clipsul trebuie să fie la spate 🥰, dar se întâmplă multor mame noi.”

Hilton nu a răspuns comentariilor de îngrijorare și a împărtășit într-un videoclip separat pe TikTok, duminică, în care a transmis că fiul ei este bine, în timp ce amândoi s-au bucurat de plimbările pe plajă împreună.

Nu este prima oară când vedeta atrage comentarii de la părinți 

La începutul acestei luni, Hilton a stârnit îngrijorări legate de siguranță după ce a arătat scaunele auto ale fiului ei mic și ale fiicei sale de 6 luni pe rețelele sociale, dar acestea erau orientate cu fața înainte, ceea ce este împotriva legii.

Recent, Paris Hilton a fost atenționată de părinți pe motiv că scaunele de mașină ale micuților erau orientate greșit, spre exterior
Foto: PageSix

O persoană a scris la momentul respectiv: „Vă rog să verificați din nou recomandările producătorului scaunului auto pentru a vedea dacă puteți folosi simultan sistemul de fixare și centura de siguranță. De obicei, nu se poate. De asemenea, orientarea cu spatele până la 2 ani este de obicei obligatorie.” Hilton a primit feedback-ul cu deschidere și a scris alături de un clip cu copiii ei corect fixați în vehiculul ei, „Mulțumesc pentru sfaturile de la mămici, sunt nouă în asta.”

Ea a mai scris în secțiunea de comentarii la momentul respectiv, „Nimeni nu este perfect.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre