Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Seling își crește singură fiica adoptată? Artista a spus, cu lacrimi în ochi, ce fel de tată e fostul soț

Paula Seling își crește singură fiica adoptată? Artista a spus, cu lacrimi în ochi, ce fel de tată e fostul soț
După ce în decembrie a vorbit pentru prima dată de existența fetiței, recent, Paula Seling a făcut pasul cel mare și a adus-o pe micuță în prima emisiune televizată, la Teo Show.

Surprinzător, cea plină de mari emoții nu a fost micuța, ci binecunoscuta cântăreață, care abia putea să vorbească.

Paula Seling a mărturisit că cea care a vrut să vină în platou a fost chiar Elena, fetița descurcându-se foarte bine în fața interviului pe care i l-a luat Teo Trandafir. „Mama contează cel mai mult, pentru că o iubesc foarte mult. (….)

În unele momente poate că nu, în unele momente poate că da ( n.r. – e greu să fii fiica Paulei Seling). Se poate pune o presiune, dar sunt ok cu asta, m-am obișnuit mult. M-am dus la concertele ei”, a declarat Elena, fiica Paulei Seling. Artista a fost extrem de emoționată, nu-și mai găsea cuvintele, motiv pentru care a simțit nevoia să-și ceară scuze: „Sunt foarte mândră de Elena.

Am așa niște emoții, e pentru prima oară când mi se întâmplă asta. E un context prin care nu am mai trecut până acum la nivel public și îmi cer scuze dacă nu sunt chiar eu”.

Micuța a fost adoptată când avea doar trei ani

Paula Seling o adoră pe cea mică, care a fost adoptată la vârsta de trei ani și consideră că Dumnezeu a vrut ca fetița să fie a ei pentru totdeauna. În ceea ce îl privește pe fostul soț, chiar dacă a recunoscut că nu mai sunt împreună, Paula susține că se îngrijește de copil, ca și până acum.

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate.

Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.

“Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei”

(…) Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de lider și dorința ei de a fi mereu prima.

Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună.

În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav”, a mai declarat artista pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre