Simona Ionescu / Redactor Șef

Paula Seling dezvăluie cum arată viața ei de când a devenit mamă, dar și o femeie divorțată

Paula Seling dezvăluie cum arată viața ei de când a devenit mamă, dar și o femeie divorțată
Paula Seling și Elena, fetița ei, sunt trup și suflet. Micuța s-a obișnuit cu statutul de fiică de vedetă, dar niciodată nu o arată în fața colegilor.

Paula Seling se descurcă extraordinar în postura de mamă singură. Chiar dacă a divorțat de Radu Bucura, alături de care a fost 17 ani, viața merge înainte, iar fetița ei îi aduce cele mai mari bucurii.

Chiar dacă e fiica uneia dintre cele mai celebre femei ale României, micuța Elena se comportă ca orice copil normal și se înțelege foarte bine cu colegii. În plus, e foarte darnică, are grijă să împartă mereu cărți și creioane colorate și abia așteaptă să ajungă acasă să-i povestea mamei ce s-a întâmplat la școală.

„Asta contează prea puțin pentru ei”

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție. Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Mulți dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei.

„Ne plimbam cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună”

Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. Dealtfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală. Acasă, mai completam când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbam cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!”.

Paula Seling și Elena, minunea din viața ei

„Cartofii piure sau cartofi preparați la airfryer. Ăștia sunt baza”

Și pentru că a venit vorba de mâncare, Paula a mărturisit că micuța adoră cartofii cu salată de varză sau de roșii. „Cartofii piure sau cartofi preparați la airfryer. Ăștia sunt baza! Și li se adaugă fie o salată de varză, fie una de roșii. Aceste mâncăruri sunt preferatele ei.

Uneori adaugă și carne, de porc sau de pui, după cum vrea ea! Carnea la grătar e o altă variantă la care mai apelăm în unele situații”, s-a destăinuit vedeta.

Stingerea se dă în fiecare seară la ora 22.00

Chiar dacă îi face toate poftele fetiței sale, Paula Seling are grijă ca stingerea să se dea seară de seară la ora 22.00, pentru ca doua zi toată lumea să fie odihnită și dornică de muncă.  „Din fericire, școala e destul de aproape de casă, așa că trezirea nu e abruptă, ci pe la șapte dimineața.

După ce Elena pleacă la școală, eu încep perioada de studiu. Dacă e vorba despre lucrul cu corzile vocale, acesta durează până la maxim 45 de minute. Când este însă vorba despre studiu la pian, atunci datele problemei se schimbă și totul poate dura până la două sau trei ore”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre