Simona Ionescu / Redactor Șef

Pink vorbește despre provocările vieții de familie ca artist rock: „E ca și cum ai urca Everestul”

Pink vorbește despre provocările vieții de familie ca artist rock: „E ca și cum ai urca Everestul”
Într-un interviu recent acordat revistei People, Pink vorbește despre provocările vieții de familiei ca artist rock. Cântăreața spune că „e ca și cum ai urca Everestul”.

Într-un interviu acordat revistei People, Pink a vorbit sincer despre viața de familie. Artista în vârstă de 41 de ani este căsătorită cu Carey Hart, 45 de ani. Împreună au doi copii, Willow, 9 ani și Jameson, 4 ani. Următorul ei documentar „P! Nk: All I Know So Far” (în streaming pe 21 mai) oferă o privire rară în culise în timp ce era în turneul ei din 2019, Trauma World Tour – al doilea turneu mondial cu cele mai mari încasări din toate timpurile ale unei artiste solo – cu familia ei alături. 

„Nu sunt o mulțime de femei cap de afiș pe stadioane și care cântă două nopți pe stadionul Wembley în timp ce au o familie pe drum. Regizorul Michael Gracey nu văzuse niciodată o mamă schimbând  scutecele în timp ce avea o întâlnire creativă și chiar și așa această viață se intersectează cu a fi o familie normală, nebună – există ceva fascinant în asta”, spune Pink. 

Ce spune Pink despre provocările vieții de familie 

Pink provocările

Artista a mărturisit că se întreabă des dacă face ceea ce trebuie, însă la final realizează că cel mai probabil greșește undeva. „Încerc mereu să-mi dau seama. Fac ceea ce trebuie? Poate o femeie să aibă totul? Ce înseamnă asta? Și răspunsul este nu, de cele mai multe ori nu poți, și simți că urci pe Muntele Everest „, spune ea. „Dar este, de asemenea, atât de magic ce trebuie să fac și cine trebuie să fiu în această viață”, a spus Pink. 

„Turneul cu copii este imposibil – și am făcut imposibilul. Pentru o vreme au existat o mulțime de alte vedete pop care îmi trimiteau un e-mail și mă întrebau despre cum se fac turnee cu copiii, așa că am scris un playbook pentru alte mame. Eu mă gândesc doar la:„ Cresc o persoană amabilă? Cum e să fii copilul meu?”, a încheiat cântăreața. 

Foto: Facebook

Pamela Anderson, nemulțumită de seria TV despre ea și Tommy Lee. Ce părere are de Sebastian Stan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre