Simona Ionescu / Redactor Șef

Poate n-ai crede, dar ea a devenit noua păpușă Barbie de la Hollywood. Arată ca o bomboană

Poate n-ai crede, dar ea a devenit noua păpușă Barbie de la Hollywood. Arată ca o bomboană
Invitată în primul rând al show-ului Valentino haute couture toamnă-iarnă 2023, Anne Hathaway a jucat cartea look-ului roz plin de paiete. Actrița de la Hollywood a avut cel mai comentat look al momentului, noul său stil fiind unul extrem de colorat.

De când a schimbat stiliștii, trecând de la Law Roach la Erin Walsh, Anne Hathaway a schimbat „hainele bunicii” (topuri cu dungi, pantaloni de in) cu garderobă ca o bomboană, mai ales de când apare pe covoarele roșii.  Cheia renașterii sale vestimentare?  Casa Valentino, dezvăluie Vogue.fr.

Chiar dacă nu are tot timpul ținute Valentino, a ajuns să facă niște apariții senzaționale la gale, în culori stridente. Amintim ansamblul de culoarea lămâii pe care l-a purtat la o cină Bulgari la Paris luna trecută sau minirochia Andy Sachs (personajul ei din The Devil Wears Prada) pe care a purtat-o ​​în timp ce promova noul său serial, WeCrashed.

Care e ideea din spatele rozului  Valentino 2022 – 2023

Pentru prezentarea colecției haute couture din toamna 2023 a lui Pierpaolo Piccioli la Roma, Anne Hathaway a îmbrățișat tendința Barbiecore într-un aspect complet „Valentino Pink PP”, prin amabilitatea celei mai noi colecții RTW a casei.

„Întotdeauna vreau roz în colecțiile mele, a spus Pierpaolo Piccioli pentru Vogue, explicând alegerea sa pentru această culoare electrică.  Este o culoare care poate fi subminată mai bine, pentru că are deja o mulțime de semnificații. Rezonanța ei s-a schimbat de-a lungul secolelor: a fost culoarea bărbaților puternici, apoi a devenit feminină… Îmi place să inversez această idee”

Anne Hathaway, noua Barbie de la hollywood, fără să joace în film

La rândul ei, Anne Hathaway s-a aplecat spre partea jucăușă și distractivă în timp ce purta o rochie mini Valentino acoperită cu paiete, asortată cu o pereche de platforme Garavani și o geantă de umăr mini, pentru a sta în primul rând în Piazza di Spania.  (Amintiți-vă că a fi numit „bimbo” este acum un compliment.) Unii privitori, e adevărat, au simțit influența viitorului film biografic Barbie, în care Margot Robbie se plimbă îmbrăcată în roz.

Și alte vedete au urmat trendul roz, Barbiecore: Florence Pugh, a coborât treptele într-o rochie roz;  Ashley Park din Emily din Paris a purtat un look asortat;  iar vedeta de copertă a lui British Vogue din august 2022, Ariana Debose, a ales un model ultra-scurt pentru eveniment.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre