Simona Ionescu / Redactor Șef

Poftiți în casa lui Trump junior! E sărbătoare mare în clanul președintelui

Poftiți în casa lui Trump junior! E sărbătoare mare în clanul președintelui
Ieri, 12 octombrie, Lara Trump, soția lui Eric și nora președintelui Donald Trump, a împlinit 38 de ani. Ca să simtă că e sărbătoare, membrii familei Trump i-au trims mesaje de urări și fotografii diverse pe rețelele de socializare. Azi, 13, Tiffany, fiica cea mai mică a președintelui, bifează și ea a 27-a aniversare.

Soțul Larei, Eric, în vârstă de 36 de ani, i-a urat soției sale La mulți ani! pe Twitter și Instagram încă de dimineață, în timp ce pleca în Wisconsin, pentru întâlniri și miting în cadrul campaniei pentru Donald Trump.

„La mulți ani frumoasei mele soții @LaraLeaTrump – Cu toții te iubim foarte mult!”

Lângă mesajul de pe Instagram adresat soției, Eric a postat și mai multe fotografii din viața lor de familie, inclusiv două făcute în arealul tatălui său, președintele SUA. Una pe scara avionului Air Force One, iar o alta de la Camp Davis.

 

Cele care au stârnit emoția Larei și, cu siguranță, curiozitatea internauților, au fost pozele din casa lui cu cei doi copii, Luke și Carolina.

Haioasă e și fotografia cu Lara făcând curat în casă cu aspiratorul, având copilul cel mic în brațe.

Ivanka (38 ani), fata cea mare a lui Donald Trump, i-a transmis și ea mesaj cumnatei ei Lara – „ La mulți ani @laraleatrump! Ești iubită atât de mult de noi toți!” , însoțită de fotografie cu ele două.

Singurul care nu i-a urat nimic public cumnatei sale Lara a fost Don Jr., cel mai mare fiu al președintelui.  A făcut-o, însă, iubita sa Kimberly care a redistribuit postarea lui Eric și i-a adăugat propriul mesaj: „La mulți ani, Frumusețe!”

Tiffany a repetat gestul soție fratelui său Eric și, pentru că împlinește azi 27 de ani, a postat o galerie de fotografii. Una, în care apare alături Lara și de Ivanka,  a fost dedicată tot Larei. „La mulți ani, sora mea de Balanță. Te iubesc atât de mult Lara!”.

Ivanka a ținut să arate tuturor și a fotografie de grup, cu tot clanul juniorilor Trump, poză făcută de curând. De la stâga la dreapta: Lara și Eric, Ivanka și Jared, Don Jr. și Kimberly, și Tiffany cu iubitul ei, Michael Boulos, la discursul din acest an despre statul Uniunii.

Exclusiv. Viața discretă a fiicei miliardarului României. Cine e și cum arată domnișoara

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre