Simona Ionescu / Redactor Șef

Proprietăreasă în Dubai, Brigitte le învață pe dive cum să facă cumpărături: „Aici găsiți fake-uri 1:1…” – Exclusiv

Proprietăreasă în Dubai, Brigitte le învață pe dive cum să facă cumpărături: „Aici găsiți fake-uri 1:1…” – Exclusiv
Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai și spună ea că și-a împlinit visul. Cu soțul ei alături în permanență zâmbitor nevoie mare, de când s-a mutat, timișoreanca prin naștere a devenit extrem de vocală.

Și-a aranjat un pic chipul, a lucrat la siluetă, dar acum, că e proprietăreasă în Dubai de la începutul lunii, Brigitte pastramă a devenit expertă în locurile în care orice român trebuie să facă cumpărături. Ea dezvăluie în sesiuni ample, pline de aplomb, locuri le de unde își cumpără toate cele pentru casă și nu numai. Știe locul unde se găsesc „fake-uri reale 1:1”. „Dacă vreți, aici găsiți”, spune Brigitte pe Instagram, în timp ce menționează locul. E o femeie tare de treabă, Brigitte Pastramă, are numai ponturi  bune. Și s-a transformat într-un influencer de Dubai.

Brigitte îi învață pe români să facă cumpărături

De când a devenit proprietăreasă în Dubai, Brigitte Pastramă s-a documentat și s-a trezit expertă în shopping. În loc de mall-urile scumpe din downtown, e bine să vizitați Dragon Mart. Unde, diva s-a filmat în fel și chip și a arătat lumii întregi ce candelabre și statuete urma să achiziționeze pentru noua ei casă din Emirate. Oricum, intervențiile ei sunt adorabile. Florin Pastramă apare tangențial în ele, mereu zâmbitor. „Ne-am luat o casă”, explică vedeta. Apoi revine: „Ne-am luat o casă aici. (…) Mobila a fost foarte ieftină. Prețurile sunt de aproximativ 5 ori mai ieftine decât în România”.

Tot ea mai spune că și-a găsit și mașină. „Atunci când nu vrei să face beșini”, mai spune Brigitte Pastrama, nu te duci să cumperi în locurile scumpe. Ea a găsit un Grand Cherokee din 2014 cu 16.000 de euro.

„Am vrut să am ceva al meu unde să pot evada”

Entuziasmată de traiul ieftin din Dubai, Brigitte pare să nu mai aibă gânduri de întoarcere. „Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok.

Am apelat apoi la Mircea Brânzei, care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu două dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din sumă, urmând ca peste 5 luni să achit și restul de 30%, când primesc cheia și e gata”, a explicat vedeta în urmă cu aproape două luni.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre