Simona Ionescu / Redactor Șef

Răduleasca așteaptă recunoștința Gabrielei Prisăcariu. L-a învățat multe pe Oțil

Răduleasca așteaptă recunoștința Gabrielei Prisăcariu. L-a învățat multe pe Oțil
Nimeni nu se îndoiește că Mihaela Rădulescu e amanta perfectă, o divă în adevăratul sens al cuvântului, care a găsit echilibrul între statutul de mamă, cel de iubită și de femeie de carieră. Ar zice unii că a găsit și elixirul tinereții. Dar, rămâne femeie. Și ca orice femeie, are așteptări.

Mihaela Rădulescu așteaptă ceva de la logodnica fostului ei iubit, Dani Oțil. Ce ar vrea să facă Gabriela Prisăcariu? Separarea dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil a lăsat răni adânci. Să ne gândim numai că, deși au trecut peste șase ani, tânărul abia anul trecut și-a făcut publică iubirea.

Cum a suferit Dani la despărțirea de Mihaela Rădulescu

„A avut norocul să fie prima. (…) Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. (…) Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat”, mărturisea, la despărțire, Oțil. Și tot atunci spunea că prima invitație la nuntă i-o va da ei, divei care l-a făcut bărbat.

Și nu ne îndoim că va fi așa. Până la urmă, Oțil și Răduleasca se înțeleg bine în continuare, au rămas prieteni. Dar e prietenă Mihaela și cu Gabriela Prisăcariu? Nu încă. Vezi bine, pandemia a stat în calea împrietenirii lor. Sau e altceva? Cu înțelepciunea vârstei de partea ei, Mihaela Rădulescu are totuși anumite așteptări.

Ce așteaptă Răduleasca de la viitoarea soție a lui Oțil

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru Viva!.

„Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie.

La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai spus diva.

Sursa foto: Instagram

Apel umanitar. Gabriel are nevoie de ajutorul nostru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre