Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu, declarație uimitoare: „Sunt paranoică”. Ce s-a întâmplat cu vedeta Kanal D

Raluca Bădulescu, declarație uimitoare: „Sunt paranoică”. Ce s-a întâmplat cu vedeta Kanal D
Raluca Bădulescu e de nerecunoscut. A slăbit 70 de kilograme, pare că a întinerit cu zece ani și e extrem de atentă la imaginea sa. Fanii însă îi spun că e mult prea slabă.

În timp ce fanii Ralucăi Bădulescu chiar o suspectează că ar fi anorexică, vedeta susține că se simte mai bine ca niciodată, dar a devenit obsedată de cântar.

Vedeta de la Kanal D nu e deloc interesată de ceea ce spun cârcotașii și își vede liniștită de treaba ei. A făcut eforturi mari ca să ajungă la kilogramele de acum și se declară foarte mulțumită de felul în care arată. În consecință, are multă grijă la dietă, însă are totuși o plăcere vinovată: dulciurile, la care nu poate renunța complet.

„În continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare”

„Nu am mai slăbit. Sunt la fel, în jur de 50 kilograme am acum. Doamne Ajută să rămân așa! Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare. Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută!

„Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă”

Tot timpul sunt întrebată cum mă întrețin. Dar le spun același lucru, de când am făcut acea operație de micșorare a stomacului, că mă străduiesc să mănânc mereu porții mici.

Raluca Bădulescu nu rezistă o zi fără să se urce pe cântar

Niciodată să nu mă așez la masă, niciodată să fiu sătulă. Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi”, a mărturisit Raluca Bădulescu pentru Ciao.

„Sunt o paranoică când vine vorba de cântar”

Pe de altă parte, Raluca spune că a devenit obsedată de cântar și își măsoară greutatea de zilnic. „Tot timpul mă cântăresc! Sunt o paranoica atunci când vine vorba de cântar. Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele… am mâncat mai mult. Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi!

„Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid, mă refer aici strict la dimensiuni”

Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate. Mi se pare că am ajuns la niște kilograme și o siluetă de care sunt foarte mulțumită și că într-adevăr, la înălțimea mea, mă pot califica la categoria fotomodele. Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid, mă refer aici strict la dimensiuni.

„Apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul”

De menționat că este o luptă continuă, mănâ nc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când. Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât manânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul. Nelipsite din poșetă îmi sunt fardurile, creionul negru de ochi, rujul nude, un lip gloss și ceva dulce, musai”, a spus Raluca Bădulescu cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre