Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru, a doua deținătoare din România a acestor animale. Unii nici n-au auzit de așa ceva

Ramona Olaru, a doua deținătoare din România a acestor animale. Unii nici n-au auzit de așa ceva
A muncit enorm ca să-și vadă visul împlinit și e extrem de fericită. Ramona Olaru mai are un motiv de bucurie: deține animale de care unii români nici nu au habar.

Nu doar pisici și șoareci se află în viața Ramonei Olaru, ci și doi pârși pitici africani, animale achiziționate recent, pe care le adoră.

Dar, spune frumoasa colegă a lui Răzvan și Dani, nu vrea să se oprească aici. Pentru că de curând și-a achiziționat un apartament spațios, susține că mai are o mare dorință. „Am luat apartamentul pentru că aveam nevoie, acum s-a mărit familia și probabil că o să se mai mărească.

Mă refer la copilașii mei cu patru picioare, am două pisici, aveam un șoarece pe care îl cheamă Laurențiu. (…) Mi-am mai luat doi pârși africani pitici, sunt a doua deținătoare de asemenea animale din această țară. Și mai vreau să-mi iau o Chinchilla, dacă vrea cineva să mi-o facă cadou, o primesc. La amenajare am un spațiu special pentru aceste terarii, pentru pisicuțe și așa mai departe.”, a mărturisit vedeta pentru Cancan.

Ramona Olaru și-a cumpărat doi pârși pitici. Sursă foto: instagram

„Nu rezistă frumuseții mele și vrăjelii”

Chiar dacă Ramona Olaru spune că nu e singură și în viața ei a r exista un bărbat, se ocupă de amenajarea casei alături de un designer pe care l-a angajat.

Ramona Olaru și-a cumpărat doi pârși

„Am tot umblat să caut faianță și gresie pentru băi, că nu le fac așa la întâmplare, le fac pe stilul meu. Am treabă multă, am foarte multă treabă. (…) mă consult cu specialiști în domeniu.  Mi-am luat o fată care se pricepe foarte bine pe design interior. Cei de la care am achiziționat apartamentul sunt niște oameni extraordinari și mă ajută și îmi dau mai multe lucruri în plus la nevoie, pentru că nu rezistă frumuseții mele și vrăjelii”, a mărturisit vedeta.

Nu vrea să facă și o cameră pentru copil

Cât privește o cameră pentru copilul pe care spune că și-l dorește, Ramona a mărturisit că nu va face așa ceva în apartamentul său. Camera copilului ar trebui să fie în locuința viitorului tată, care trebuie musai să fie mai mare ca a ei. „Camera de copil va fi făcută la el, dacă e, căci el va trebui să aibă o casă mai mare decât a mea, să avem loc toți ca familie.”, și-a uimit fanii Ramona Olaru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre