Simona Ionescu / Redactor Șef

Răsturnare de situație. Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu sunt suflete pereche. Un călugar a avut o viziune

Răsturnare de situație. Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu sunt suflete pereche. Un călugar a avut o viziune
Gabi Bădălău și Pătrășcanu au avut o relație de aproximativ cinci ani. Toată lumea a acuzat-o pe artistă că l-ar fi ale pentru bani, dar ea spune că din contra,  și mai ales cum o voce divină le-a legat destinele. Prima întâlnire au avut-o în cel mai neobișnuit loc pentru tânărul care de destrăbălează în cluburi: la o mănăstire.

Invitată în podcastul „În oglindă”, Claudia Pătrășcanu a povestit cum a început povestea ei de amor cu Gabi Bădălău. Luni de zile a curtat-o, pe rețelele sociale, și poate nici în ziua de azi nu ar fi fost împreună dacă nu intervenea o prietenă a ei.

„Ieșisem dintr-o relație, eram singură de un an, el mă tot căuta. Nu avea numărul meu de telefon, îmi scria pe messenger și Facebook. Și tot îmi scria. Cred că 4 luni tot mi-a scris cu insistențe. Nu am dorit să îi dau numărul de telefon. Cred că la început mi-a scris pentru că eram o persoană cunoscută. Era genul de persoană căreia îi plăceau femeile cunoscute. Și, acum realizez, cred că nu eram singura pe care o aborda”, și-a amintit artista.

Bădălău a venit cu prăjituri prima dată

„În momentul în care el mi-a scris într-o zi, la mine era o prietenă și ea i-a răspuns în locul meu pentru că eram de un an singură  și nu mai voiam să ies. Mergeam la concerte, veneam acasă, liniștită… nu mă gândeam să îmi fac altă relație sub nicio formă. Nu eram pregătită. Ea i-a răspuns în locul meu și cumva ne-am ciondănit atunci: De ce ai  făcut asta? Dragă, gata, ajunge  cu statul acasă la filme, dă-i o șansă omului, mi-a spus (..)

La prima întâlnire, gabi Bădălpu a plimbat-o pe Claudia cu mașina, până la Pitești, și i-a dat să mănânce prăjituri

După 4 luni am acceptat cumva să mă văd cu Gabi, iar prima noastră întâlnire a fost ceva de genul: ne-am plimbat cu mașina. Ne-am dus până la Ploiești. El a venit cu două prăjituri. Am mâncat cu o linguriță  prăjiturile respective. Apoi, a doua zi am fost împreună  la o mănăstire, la Ghighiu și acolo s-au întâmplat niște lucruri un pic ciudate pentru noi atunci. Dar au devenit reale. În momentul în care am ieșit din mănăstire ne-a oprit un călugăr și ne-a spus că vom rămâne împreună”, își mai amintește Claudia Pătrășcanu.

Claudia l-a cucerit pe Gabi pentru că se îmbrăca precum un băiat

„Invitația lui nu a fost la un restaurant. Pur și simplu m-a întrebat: Știu că ești credincioasă, n-ai vrea să mergem la o mănăstire? Și eu am zis: Bine, hai s- mergem. Mergem la Ghighiu. Acolo am  intrat, fiecare ne-am rugat în treaba noastră, și, la ieșirea din mănăstire, ne-a oprit un călugăr și a spus: Voi doi veți rămâne împreună. Ne-a pufnit râsul pe amândoi. Era ceva așa…

Un călugăr a avut viziunea că ei sunt suflete pereche

Am zis că e o glumă, nu prea bună.  Cum să rămânem dacă noi era abia a doua oară când ne vedem și de patru luni el îmi tot scria. Ne-am văzut și a treia oară, și a patra și a cincea, și așa, cumva, am început să avem o relație”, a mai relatat artista. „Gabi nu a făcut nimic wow la început ca să mă cucerească. A fost ceva simplu  între noi, ceva normal. Faptul că eu nu m-am dus la întâlnire cu o rochie scurtă s-au decoltată, cred că pe el asta l-a încântat, că eram cu niște blugi bărbătești, largi și cu un tricou mai larg”, a mai dezvăluit în același podcast.

Gabi Bădălău aproape s-a mutat la Claudia, imediat ea a rămas gravidă

„El venea mai mult și locuia cu mine, la mine în apartament și mai departe s-au legat lucrurile pur și simplu de la sine. După puțin mai mult de trei săptămâni  am rămas însărcinată. Și a fost un moment în care nu trebuia. Așa a vrut Dumnezeu. Era o perioadă a mea în care nu trebuia să rămân însărcinată. Mi-a explicat și doamna doctor la care mergeam la consultații. Când au început să ni se întâmple lucruri, am, realizat amândoi ne ne-a spus călugărul. Așa a fost dat să fie, a mai spus fosta soție a lui Gabi Bădălău. (…) Eu nu l-am luat pe Gabi pentru bani. În momentul acela Gabi era falimentat. Era supărat și necăjit că nu mai avea niciun ban. I-am spus că nu e nicio problemă, stăm la mine. Găteam în casă, nu eram doritoare să ies la restaurante.  Mergeam mai mult în familia lui, mergeam acolo, se făceau grătare, cam așa am trăit. Poate lumea  a crezut că eu l-am luat pe Gabi pentur bani. Niciodată! Nu am fost genul care să mergem să facem cele mai luxoase vacanțe. Nici nu le-am cerut”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre